Η Ashley Graham φόρεσε το πιο trendy σορτσάκι του καλοκαιριού

16:27 20/5/2021 - Πηγή: InStyle

Την Ashley Graham την ξέρουμε ως ένα από τα πρώτα κορυφαία plus size μοντέλα, που ξεχωρίζει όχι μόνο για τον δυναμικό χαρακτήρα της αλλά και για το στυλ της, αφού ξέρει πολύ καλά πως να αναδεικνύει και να τονίζει τις καμπύλες της.

Ο φακός, λοιπόν, την συνέλαβε να κάνει την βόλτα της στους δρόμους του Los Angeles με ένα super

καλοκαιρινό outfit στο χρώμα της σοκολάτας. Η Ashley, πάντα updated, επέλεξε να φορέσει τη – νούμερο ένα – τάση για το καλοκαίρι του ’21, ένα crochet κοντό σορτσάκι με κορδόνι που σφίγγει στη μέση.

Crochet: το cool πλεκτό της γιαγιάς που ανυπομονούμε να φορέσουμε!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Splash News (@splashnews)

Το look συμπλήρωσε μία ελαφριά knitted ζακέτα στις ίδιες αποχρώσεις, μία monogrammed mini baguette τσάντας της Fendi και slides από τον JW Anderson με την χαρακτηριστική αλυσίδα, ενώ για τα μαλλιά της επέλεξε ένα casual updo που τονίζει το πρόσωπο.

Η Ashley Graham μάς έχει συνηθίσει σε άκρως θηλυκές εμφανίσεις που αναδεικνύουν την πλούσια σιλουέτα της χωρίς κανένα απολύτως ταμπού, καθώς η ίδια είναι το απόλυτο παράδειγμα του body positivity για πολλές φαν της ανά τον κόσμο, μιλώντας ανοιχτά για όλα εκείνες τις στερεοτυπικές αντιλήψεις που βασανίζουν χιλιάδες γυναίκες. Σε πρόσφατη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έδειξε πως και η ίδια έχει-φυσικά!- κυτταρίτιδα, όπως κάθε γυναίκα.

Η Ashley Graham έχει κάτι σημαντικό να πει για το body positivity

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

Keywords
Τυχαία Θέματα