Γιάννης Τσιμιτσέλης: Στηρίζει απόλυτα τη Βάσω Λασκαράκη – “Δεν ήταν εκνευρισμός αυτό που είδα εγώ”

19:01 6/11/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έκανε δηλώσεις για την πρώην σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη. Συγκεκριμένα ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον νέο της ρόλο, αυτόν της παρουσιάστριας. Επίσης σχολίασε και την αντίδρασή της στις κάμερες όταν ρωτήθηκε για το αν θα τον καλέσει στην εκπομπή της.

“Έχω δει αποσπάσματα από την εκπομπή της Βάσως Λασκαράκη. Η Βάσω είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό που κάνει και νομίζω ότι έχει μέλλον στην παρουσίαση. Δεν έχει προκύψει να πάω καλεσμένος στην εκπομπή της”, τόνισε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και πρόσθεσε:

“Αυτό που είδα εγώ δεν ήταν εκνευρισμός,

είναι το χιούμορ της Βάσως. Είναι αρκετά καυστική και ήταν μια απάντηση με αρκετό χιούμορ. Προφανώς την έχουν ρωτήσει αρκετές φορές και βαρέθηκε να δίνει συνέχεια την ίδια απάντηση. Είναι αναλόγως και σε τι φάση τον πετυχαίνεις τον άλλον. Έχω την εντύπωση ότι όλοι έχουμε το μυαλό αν δεν θέλουμε να απαντήσουμε κάτι, να ελιχθούμε”.

Να θυμίσουμε ότι όταν η Βάσω Λασκαράκη είχε ρωτηθεί για το αν θα καλέσει τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στην εκπομπή της, είχε απαντήσει: “Μη μου κάνετε τέτοιες ανόητες ερωτήσεις, δεν μπορώ άλλο”.

Keywords
Τυχαία Θέματα