Κοκάλινη στέκα: Το απόλυτο αξεσουάρ μαλλιών των 90s ξαναγυρνά στη μόδα

14:31 6/11/2023 - Πηγή: InStyle
Μιλάμε για την υπερκλασική, εξαιρετικά κομψή και μάλλον ξεχασμένη λεπτή κοκάλινη στέκα. Ξέρετε, αυτήν που πιθανόν να έχετε κρύψει σε ένα συρτάρι από την εποχή της εφηβείας. Η τάση της κοκάλινης στέκας από τα ’90s, το απόλυτο αξεσουάρ μαλλιών, είναι παντού αυτό το φθινόπωρο.

Κάποιες περιόδους ήταν το απόλυτο must-have, όπως στη σειρά “Gossip Girl,”, τότε που η Blair Waldorf και οι φίλες της έκαναν τάση το preppy στιλ. Λίγο αργότερα, η Bella Hadid έκανε ξανά τάση τη ζιγκ ζαγκ στέκα και

πρόσφατα, την είδαμε σε celebrities, όπως η Camila Cabello και η Rosalia.

Αν παρακολουθείτε το TikTok, πιθανόν να έχετε δει αμέτρητες φωτογραφίες παπαράτσι του John F. Kennedy, Jr. και της συζύγου του, Carolyn Bessette Kennedy. Σε πολλές φωτογραφίες, η Bessette Kennedy φορά μία μίνιμαλ στέκα, είτε με τα μαλλιά κάτω, είτε σε ένα χαμηλό σινιόν.

View this post on Instagram

A post shared by Carolyn Bessette Kennedy (@carolyn_iconic)

Η τάση στο τώρα

Οι στέκες της Bessette Kennedy ήταν συνήθως ή από ταρταρούγα ή μαύρη – όχι πολύ λεπτή, όχι πολύ φαρδιά. Όποια κι αν επιλέξετε, αυτό το αξεσουάρ θα δώσει ξεχωριστό στιλ σε ποικίλες εμφανίσεις. Όπως για παράδειγμα, σε ένα vintage φόρεμα ή με το καθημερινό σας τζιν και oversized παλτό. Η Jennifer Lawrence επίσης συνδυάζει τη μαύρη στέκα με την “ήσυχη πολυτέλεια” των Οίκων μόδας The Row και Bottega Veneta.

View this post on Instagram

A post shared by JENNIFER BEHR (@jenniferbehr)

Το απόλυτο αξεσουάρ

Κακή μέρα για τα μαλλιά; Χρειάζεστε κάτι για να αναβαθμίσετε το ντύσιμό σας; Χρειάζονται βαφή οι ρίζες σας; Αυτό το αξεσουάρ είναι τόσο πρακτικό και τόσο στιλάτο για πολλές περιπτώσεις. Παράλληλα όμως σας βγάζει κι από το αδιέξοδο όσον αφορά τις bad hair days. Τόσο ευέλικτο!

Keywords
Τυχαία Θέματα