Γιάννης Σεβδικαλής – Σοφία Κουρτίδου: Η τρυφερή πρόταση γάμου στον αέρα του J2US

10:05 26/5/2024 - Πηγή: InStyle

Την ωραιότερη έκπληξη της ζωής της δέχθηκε η Σοφία Κουρτίδου από τον σύντροφό της Γιάννη Σεβδικαλή κατά την διάρκεια του σόου J2US, όπου συμμετέχουν. Το αγαπημένο ζευγάρι κάθε εβδομάδα διαγωνίζεται σε ένα μουσικό κομμάτι δίνοντας τον καλύτερο εαυτό του. Κάθε φορά ακούει εξαιρετικά σχόλια από τους κριτές, όχι μόνο για την ερμηνεία αλλά και για το πόσο ταιριαστοί είναι.

Απόψε, ο αθλητής του στίβου και παραολυμπιονίκης Γιάννης Σεβδικαλής αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Σοφία, δημόσια, αμέσως μετά το

τέλος της σκηνικής τους παρουσίας.

«Νίκο, μου επιτρέπεις. Μαέστρο, το δικό μας» δήλωσε με χαμόγελο ο Γιάννης Σεβδικαλής για να πει ακόμα ένα τραγούδι, ενώ η Σοφία Κουρτίδου, τον άκουγε συγκινημένη. Στο τέλος αυτής της ερμηνείας, ο αθλητής του στίβου γονάτισε και έδωσε ένα δαχτυλίδι στην αγαπημένη του.

«Σοφία Κουρτίδου, είσαι το αγαπημένο μου οτιδήποτε! Θα με παντρευτείς;» ρώτησε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σεβδικαλής για να απαντήσει αμέσως «ναι, ναι, ναι» με μάτια δακρυσμένα η Σοφία Κουρτίδου.

«Μπράβο ρε παιδιά, μπράβο! Συγχαρητήρια! Πως το είχες σχεδιάσει και δεν ξέραμε τίποτα; Δεν ξέραμε τίποτα» τόνισε ο παρουσιαστής και παραγωγός του J2US, Νίκος Κοκλώνης την ώρα που έφτασαν στη σκηνή τα κόκκινα τριαντάφυλλα για την Σοφία Κουρτίδου.Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο κοινό ήταν οι γονείς του ευτυχισμένου ζευγαριού, οι οποίοι ήταν κοντά τους, μία από τις σημαντικές παρακολούθησαν και αμέσως μετά η κάμερα έδειξε τους ευτυχισμένους γονείς τόσο της τραγουδίστριας όσο και του συντρόφου της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just the Two Of Us (@j2us_gr)

«Ειλικρινά τον άνθρωπο αυτόν, που έχω δίπλα μου, τον αγαπώ τόσο πολύ και τον θαυμάζω τόσο πολύ! Αγαπιόμαστε και ερωτευόμαστε κάθε μέρα όλο και πιο πολύ και ευχόμαστε, από την καρδιά μας, σε όλους σας μια τέτοια αγάπη! Πραγματικά, παιδιά, γιατί υπάρχει η αγάπη αυτή. Τι να πω… Η καρδιά μου χτυπάει και το ένιωσα με το που πήγες πίσω, δεν ξέρω τι να πω ειλικρινά» εκμυστηρεύτηκε, δακρυσμένη, η Σοφία Κουρτίδου στον αέρα του J2US το βράδυ του Σαββάτου στον Alpha.

«Ήμουν ήδη συγκινημένη από πριν, κάθε φορά τον καμαρώνω από πριν για όλα αυτά που καταφέρνει εδώ στη σκηνή και νομίζω ότι ήταν το ιδανικό γιατί έχουμε μοιραστεί τόσα πολλά συναισθήματα εδώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα