Για ποιο λόγο δεν μας ενθουσίασαν οι εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των MTV Awards;

17:16 31/8/2020 - Πηγή: InStyle
1/6 Miley CyrusInstagram @fashiontomax 2/6 Bella HadidInstagram @fashiontomax 3/6 Lady GagaInstagram @fashiontomax 4/6 Joey King Instagram @fashiontomax 5/6 Sofia CarsonInstargam @MTV 6/6 Instagram @nicolerichie

Σε έναν κόσμο που το κυριότερο και πολλές

φορές μοναδικό θέμα συζήτησης των περισσότερων ανθρώπων είναι ο κορονοϊός και οι επιπτώσεις του στη ζωή μας, ένα είναι σίγουρο. Τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο. Ακριβώς αυτό συνέβη και με τα MTV awards, τα οποία πραγματοποιήθηκαν, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας που έχει προτείνει το κράτος. Οι περισσότερες εμφανίσεις των καλλιτεχνών μάλιστα είχαν ήδη βιντεοσκοπηθεί και πραγματοποιηθεί σε εξωτερικούς χώρους και συγκεκριμένα σε πέντε διαφορετικά σημεία της Νέας Υόρκης.

Φυσικά, δεν υπήρχε ούτε κοινό, αλλά και το red carpet δεν θύμιζε τίποτα με ό,τι είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Οι stars περπάτησαν στο κόκκινο χαλί των MTV VMAs 2020 και μάλιστα με δύο διαφορετικούς τρόπους. Κάποιοι προτίμησαν να ποζάρουν μπροστά σε ένα green screen, στο οποίο έπειτα προστέθηκε το background των βραβείων, ενώ κάποιοι άλλοι επισκέφτηκαν και φωτογραφήθηκαν σε ένα στούντιο στη Νέα Υόρκη όπου τηρήθηκαν όλοι οι κανόνες ασφαλείας.

Όσον αφορά στις εμφανίσεις των celebrities, η αλήθεια είναι πως δεν μας εντυπωσίασε κάποια τόσο πολύ. Μία από τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί είναι το αποκαλυπτικό look της Miley Cyrus, η οποία επέλεξε να φορέσει ένα ημιδιάφανο Mugler φόρεμα με 00’s αισθητική.

Μία εξίσου αποκαλυπτική και εμπνευσμένη από τη δεκαετία του 2000 εμφάνιση έκανε και η Bella Hadid, η οποία επέλεξε να φορέσει ένα off-the-shoulder bodysuit με διαφάνειες στο στήθος, που ήταν δημιουργία της Nensi Dojaka.

Η πάντα εκκεντρική Lady Gaga περπάτησε στο κόκκινο χαλί με μία ασημένια δημιουργία που σίγουρα την έκανε να μην περνάει απαρατήρητη.

Keywords
Τυχαία Θέματα