Φεστιβάλ Βενετίας 2020: Οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε στο κόκκινο χαλί της τελετής έναρξης

10:25 3/9/2020 - Πηγή: InStyle
1/10 Instagram @fashiontomax 2/10 Instagram @fashiontomax 3/10 Instagram @fashiontomax 4/10 Instagram @elodie 5/10 Instagram @voixchile 6/10 Instagram @modacorriere 7/10 Instagram
@modacorriere 8/10 Instagram @modacorriere 9/10 Instagram @modacorriere 10/10 Instagram @modacorriere

Το 77ο Φεστιβάλ Βενετίας άνοιξε χθες, 2 Σεπτεμβρίου, την αυλαία του με μία τελετή που δεν ήταν ακριβώς ό,τι έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Οι υπεύθυνοι του Φεστιβάλ αποφάσισαν να μην το αναβάλουν, αλλά να πραγματοποιηθεί κανονικά, τηρώντας φυσικά όλους τους κανόνες υγιεινής και προστασίας από τον κορονοϊό. Η κίνηση αυτή έχει ως σκοπό την υποστήριξη στη βιομηχανία του κινηματογράφου που περνά μεγάλη κρίση λόγω της κατάστασης.

Τα μέτρα προστασίας βέβαια δεν εμπόδισαν τις celebrities να εμφανιστούν στο κόκκινο χαλί της τελετής έναρξης του Φεστιβάλ με εντυπωσιακές δημιουργίες. Για ακόμα μία φορά η βραβευμένη με Oscar Cate Blanchett, η οποία είναι η φετινή πρόεδρος της επταμελούς επιτροπής του Φεστιβάλ ήταν η πιο κομψή παρουσία του red carpet. Συγκεκριμένα, επέλεξε να φορέσει μία Esteban Cortazar δημιουργία. Εντύπωση έκανε επίσης, η Tilda Swinton, η οποία φόρεσε μία Chanel δημιουργία υψηλής ραπτικής.

Δείτε παραπάνω τα looks που ξεχωρίσαμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα