«Εξέγερση» στα Ανάκτορα: Παραιτήθηκε η επικεφαλής οικονόμος της βασίλισσας έπειτα από 32 χρόνια

08:21 7/12/2020 - Πηγή: InStyle

Μυστηριώδης κρίνεται η παραίτηση της επικεφαλής οικονόμου της βασιλικής κατοικίας στο Σάντρινγκχαμ έπειτα από 32 χρόνια. Η 56χρονη Πατρίσια Ερλ εργαζόταν για τη βασίλισσα για περισσότερα από 30 χρόνια στο κτήμα Νόρφολκ. Ωστόσο, τώρα εγκατέλειψε τη θέση της, σχεδόν έναν μήνα μετά την εξέγερση του προσωπικού, κατά την οποία οι υπάλληλοι αρνήθηκαν να υποταχθούν στα βασιλικά σχέδια να απομονωθούν από τις οικογένειές τους για έναν μήνα ώστε να μπορούν να εξυπηρετήσουν τους γαλαζοαίματους για τα Χριστούγεννα.

Σύμφωνα

με τη Sun, η γυναίκα ντροπιάστηκε όταν το προσωπικό αρνήθηκε στην προστατευτική «φούσκα» του Σάντρινγκχαμ, τα Χριστούγεννα, ως μέτρο πρόληψης του κορονοϊού. Η Πατρίσια ήταν αναγνωρισμένο μέλος του βασιλικού προσωπικού και το 2018 είχε τιμηθεί με το βασιλικό βικτωριανό μετάλλιο. Θεσπίστηκε από τη βασίλισσα Βικτώρια το 1896 και απονέμεται σε όσους δείχνουν αφοσίωση στη βασιλική οικογένεια.

Η ίδια δεν θέλησε να σχολιάσει την παραίτησή της ενώ ο εκπρόσωπος του Μπάκιγχαμ είπε: «Ήταν μία εντελώς αμοιβαία αποχώρηση». Υπενθυμίζεται πως πριν από περίπου έναν μήνα 20 υπάλληλοι δέχτηκαν πρόταση να παραμείνουν επί τέσσερις εβδομάδες στην έπαυλη του Σάντρινγκχαμ ώστε να υπηρετήσουν τη βασίλισσα και τους καλεσμένους της για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Κάτι που σήμαινε ότι θα απομονώνονταν από τους αγαπημένους τους αυτές τις μέρες. Εκείνοι αρνήθηκαν και η Πατρίσια ως επικεφαλής δεν άντεξε αυτήν την ιδιότυπη εξέγερση.

Συνεχίστε την ανάγνωση στο enikos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα