Eβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 7 ως 13.12.2020

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, τα παιχνίδια του Ποσειδώνα μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη μέσα στην εβδομάδα γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Το τετράγωνο του Ήλιου στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 9/12 και το τετράγωνο του Ερμή στον Τοξότη

με τον Ποσειδώνα στις 13/12 δημιουργούν αυταπάτες και μπορεί με ευκολία να γίνεις ευάλωτος σε πρόσωπα που θέλουν να σε καθοδηγήσουν με λανθασμένο τρόπο. Προσοχή ιδιαίτερα σε ότι αφορά το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι μέσα στην εβδομάδα σε οικονομικές υποθέσεις αλλά και σε ότι αφορά την ψυχολογία σου καθώς είναι εύκολο να πέσεις και να νιώθεις απογοήτευση. Τα τετράγωνα του Ήλιου και του Ερμή στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες (στις 9/12 και 13/12 αντίστοιχα) δεν αφήνουν περιθώρια ώστε να υπάρχει αντικειμενική κρίση και είναι πιθανό να οδηγηθείς σε λάθη που τελικά θα στοιχίσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, προσοχή θα πρέπει να δείξεις μέσα στην εβδομάδα σε επιλογές που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου καθώς τα τετράγωνα του Ήλιου και του Ερμή στον Τοξότη με τον Ποσειδώνας στους Ιχθύες (στις 9/12 και 13/12 αντίστοιχα) δεν σου επιτρέπουν να δεις αντικειμενικά και ρεαλιστικά ποια πρόσωπα θέλουν πραγματικά να λειτουργήσουν και ποια πρόσωπα προσπαθούν να σε υπονομεύσουν και να σε εξαπατήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, οι επιλογές στην καθημερινότητά θα σε προβληματίσουν μέσα στην εβδομάδα καθώς δεν είναι εύκολο να αποφασίσεις πώς πρέπει να κινηθείς. Τα τετράγωνα του Ήλιου και του Ερμή στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες (στις 9/12 και 13/12 αντίστοιχα) μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα σε κινήσεις και αποφάσεις που θα αφορούν καθημερινές υποθέσεις και εργασιακές καταστάσεις.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, οι αυταπάτες στην προσωπική σου ζωή μπορεί να κυριαρχήσουν μέσα στην εβδομάδα καθώς τα τετράγωνα του Ήλιου και του Ερμή στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες (στις 9/12 και 13/12 αντίστοιχα) δημιουργούν ένα σκηνικό που μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός για να αποφύγεις λάθος επιλογές που αργότερα θα σε πληγώσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, θολό τοπίο επικρατεί στο οικογενειακό περιβάλλον και αυτό μπορεί να ενισχύσει τον συναισθηματισμό και τα σκαμπανεβάσματα στην διάθεσή σου μέσα στην εβδομάδα. Τα τετράγωνα του Ήλιου και του Ερμή στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες (στις 9/12 και 13/12 αντίστοιχα) δεν σου επιτρέπουν να δεις αντικειμενικά πώς μπορείς να χειριστείς οικογενειακές υποθέσεις με ρεαλισμό και ακρίβεια. Προσοχή και σε συνεργασίες που μπορεί να υπόσχονται πολλά όμως να θυμάσαι ότι τα φαινόμενα απατούν.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, ο συναισθηματισμός είναι κυρίαρχος και μπορεί να επηρεάσει ζητήματα που αφορούν το κοντινό σου περιβάλλον καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς από υποσχέσεις και αυταπάτες που θα οδηγήσουν σε λάθη. Τα τετράγωνα του Ήλιου και του Ερμή στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες (στις 9/12 και 13/12 αντίστοιχα) είναι πιθανό να οδηγήσουν σε ψευδαισθήσεις, παράλληλα δεν σου είναι δύσκολο να παρασυρθείς σε υποσχέσεις που τελικά δεν είναι εύκολο να κρατήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε οικονομικά ζητήματα που διαχειρίζεσαι μέσα στην εβδομάδα καθώς δεν είναι εύκολο να έχεις αντικειμενική και ξεκάθαρη άποψη και αυτό θα έχει κόστος. Τα τετράγωνα του Ήλιου και του Ερμή στον Τοξότη με τον Ποσειδώνας στους Ιχθύες (στις 9/12 και 13/12 αντίστοιχα) δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε περιττά έξοδα ή λανθασμένες επιλογές που τελικά δεν θα ευνοήσουν τον προϋπολογισμό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, ο Ήλιος και ο Ερμής στο ζώδιό σου σε τετράγωνα με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μέσα στην εβδομάδα (στις 9/12 και 13/12 αντίστοιχα) δεν σε διευκολύνουν να δεις πως θέλεις να κατευθυνθείς σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά λάθη λόγω αυταπατών. Παράλληλα με ευκολία μπορεί να οδηγηθείς σε υποσχέσεις που τελικά δεν είναι εύκολο να ανταποκριθείς, πρόσεχε γιατί θα εκτεθείς καθώς δεν έχεις αντικειμενική κρίση των πραγμάτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, ο συναισθηματισμός είναι έντονος μέσα στην εβδομάδα καθώς οι καταστάσεις από το παρελθόν πρωταγωνιστούν και θολώνουν την σκέψη σου. Τα τετράγωνα του Ήλιου και του Ερμή στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες (στις 9/12 και 13/12 αντίστοιχα) ενισχύουν την κυκλοθυμία, την μελαγχολία και την εσωστρέφεια και δεν σου επιτρέπουν να κλείσεις οριστικά καταστάσεις που εκκρεμούν και μπορεί να επηρεάζουν οικολογία σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να σε προβληματίσει μέσα στην εβδομάδα καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα σε προσεγγίσουν για να πετύχουν απώτερους στόχους που έχουν θέσει στο μυαλό τους. Τα τετράγωνα του Ήλιου και του Ερμή στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μέσα στην εβδομάδα (στις 9/12 και 13/12 αντίστοιχα) δεν αφήνουν περιθώριο για καθαρή και ρεαλιστική προσέγγιση στα πράγματα και μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος επιλογές αν δεν πάρεις χρόνο για να δεις πραγματικά πώς πρέπει να κοιμηθείς.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, η επαγγελματική σου ζωή θα σε προβληματίσει μέσα στην εβδομάδα καθώς τα τετράγωνα του Ήλιου και του Ερμή στον Τοξότη με τον Ποσειδώνας στους Ιχθύες (στις 9/12 και 13/12 αντίστοιχα) δεν επιτρέπουν να έχεις αντικειμενική κρίση και μπορεί να οδηγήσουν σε αυταπάτες και εξαπάτηση λόγω του άγχους και του ελλείμματος αυτοπεποίθησης που επιδεικνύεις.

The post Eβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 7 ως 13.12.2020 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα