Τώρα μπορείτε κι εσείς να ζήσετε σαν τον Daddy Yankee στο Puerto Rico με μόνο 85 δολάρια

16:01 7/12/2021 - Πηγή: InStyle

Σας έχει λείψει το καλοκαιράκι, η θάλασσα και ο ζεστός ήλιος; Ο χειμώνας και το τσουχτερό κρύο δεν είναι για εσάς; Είστε ο τροπικός τύπος και όχι ο ψυχρός που λατρεύει το χιόνι; Εάν απαντήσατε σε όλα τα παραπάνω ναι, τότε δεν έχετε παρά να κλείσετε το σπίτι του τραγουδιστή Daddy Yankee στο νησί του Puerto Rico και να κάνετε καλοκαιρινά Χριστούγεννα.

@architecturaldigest

Το σπίτι, το οποίο βρίσκεται στην πόλη Loquillo, αποτελείται από δύο κτίσματα, το

κεντρικό σπίτι και ένα μικρότερο pool house με έντονα χρώματα μπροστά ακριβώς από την πισίνα. Ο τέλειος χώρος για να χαλαρώσεις μετά από μια βουτιά ή μετά από έναν αγώνα βόλεϊ στο ιδιωτικό γήπεδο του σπιτιού, αφού διαθέτει φουσκωτά αδιάβροχα έπιπλα.

@architecturaldigest

Η ήσυχη διακοσμημένα κουζίνα έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το έντονο σαλόνι του κεντρικού σπιτιού με το ριγέ ασπρόμαυρο ταβάνι σε ψυχεδελικά σχέδια και τις κίτρινες λεπτομέρειες.

@architecturaldigest@architecturaldigest

Οι τυχεροί που θα μπορέσουν να κάνουν κράτηση δεν θα απολαύσουν μόνο τις ανέσεις της κατοικίας, αλλά και έναν οδηγό με τα αγαπημένα παραδοσιακά εστιατόρια και μπαρ του τραγουδιστή. Για την μοναδική αυτή εμπειρία η Airbnb θα κάνει μια δωρεά στην Pro Techos, έναν οργανισμό που ανακατασκευάζει στέγες και διδάσκει ξυλουργική με στόχο να ξανά φτιάξουν το νησί ύστερα από τους τυφώνες Irma και Maria. Και διακοπές και φιλανθρωπία!

@trip101.com

Το σπίτι του τραγουδιστή της reggaeton θα ανοίξει για κρατήσεις και έξι τυχεροί fan θα μπορέσουν να το νοικιάσουν για μόνο 85 δολάρια τη βραδιά, για διαμονές στις 13, 15 και 17 Δεκεμβρίου. Σημειώστε την ημερομηνία, η πλατφόρμα άνοιξε χθες. Φύγαμε για Puerto Rico!

Keywords
Τυχαία Θέματα