Ένα co-ord, 3 διαφορετικοί τρόποι να το φορέσετε

08:31 25/7/2023 - Πηγή: InStyle

Μια «έξυπνη» γκαρνταρόμπα είναι γεμάτη από κομμάτια ευέλικτα και ευκολοφόρετα που μπορούν να μας βοηθήσουν να δείχνουμε κομψές και να αισθανόμαστε αυτοπεποίθηση. Υπάρχουν τέτοια κομμάτια -ήρωες, που δεν γίνεται να λείπουν από την ντουλάπα. Το καλοκαίρι ένα από τα must haves είναι ένα chic co-ord, το γνωστό σε όλους μας «σετ».

Co-Ords: Όλοι οι τρόποι να φορέσουμε το δροσερό και κομψό outfitTα co-ords ή αλλιώς matching sets μπορούν να είναι σύνολα από πουκάμισο και σορτς,
ή τοπ και φούστα, ή τοπ και παντελόνι. Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι φτιαγμένα από δροσερά υφάσματα, όπως βαμβάκι ή λινό και είναι ιδανικά για τις ημέρες με πολλή ζέστη, που όχι μόνο θέλουμε να είμαστε δροσερές αλλά και να ντυθούμε χωρίς πολύ σκέψη και προσπάθεια και να έχουμε ένα έτοιμο σύνολο με μία κίνηση.

To co-ord από λινό, σε ουδέτερη απόχρωση είναι η τέλεια βάση για styling πάνω στην οποία θα δημιουργήσουμε διαφορετικά looks. Τα διαφορετικά αξεσουάρ είναι εκείνα που θα διαμορφώσουν τον χαρακτήρα του κάθε look, είτε πρόκειται για ένα beach look, είτε για μια σοφιστικέ εμφάνιση στην πόλη. Από ψάθινα καπέλα και τσάντες, σε άνετα σανδάλια και χρυσά κοσμήματα, δείτε παρακάτω με τι να το συνδυάσετε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily (@emswells)

Mε μπικίνι και ψάθινα αξεσουάρ

Το co-ord μπορεί να γίνει το πιο κομψό cover-up πάνω από το μπικίνι σας για να πάτε με στιλ από την παραλία στο beach bar. Τα ψάθινα ή raffia αξεσουάρ θα ντύσουν μοναδικά τις εμφανίσεις σας εκεί.

Hunza GHereuCasual look με Birkenstocks και δερμάτινη τσάντα

Στις βόλτες μας στο νησί, αλλά και την πόλη, θα το φορέσουμε με άνετα φλατ σανδάλια και πλεκτές δερμάτινες τσάντες.

Birkenstock,notosDragon DiffusionSleek and Elegant

Σε μια βραδινή ή casual chic εμφάνιση θα το συνδυάσουμε με μαύρα κομμάτια όπως ένα πέδιλο με λουράκια και σταθερό τακούνι και χρυσά σκουλαρίκια.

Envie ShoesMejuriArketPerfect Match! 5 beach looks, ένα για κάθε τύπο γυναίκας

Keywords
Τυχαία Θέματα