Ελεονώρα Μελέτη: Η αδημοσίευτη φωτογραφία με τον Θοδωρή Μαροσούλη από την ημέρα του γάμου τους

19:01 30/9/2023 - Πηγή: InStyle

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την επαγγελματική και την προσωπική της ζωή. Αυτή τη φορά η παρουσιάστρια του Mega ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια αδημοσίευτη φωτογραφία από την ημέρα

του γάμου της με τον Θοδωρή Μαροσούλη.

“30/6/23 … ποζάροντας στη βάφτιση της Αλεξάνδρας Ωκεανίδας που κατέληξε σε γάμο. Μια πρώτη γεύση από τη μέρα που θα μπει στο άλμπουμ τον πιο ευτυχισμένων της ζωής μου. Από κάτω ακούγεται το τραγούδι του γάμου μας… Σας είχα υποσχεθεί κάτι.. το ετοιμάζω», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)

Όπως είναι γνωστό η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στις 30 Ιουνίου και βάπτισαν την 5χρονη κόρη τους. Η μικρή πήρε το όνομα Αλεξάνδρα – Ωκεανίς, ενώ τα δύο μυστήρια έγιναν κάτω από άκρα μυστικότητα σε κλειστό κύκλο παρουσία στενών φίλων και συγγενών. Η παρουσιάστρια δεν γνώριζε για τον γάμο, καθώς ήταν μια έκπληξη του συζύγου της, ο οποίος τον είχε σχεδιάσει χωρίς να της πει τίποτα.

Ελεονώρα Μελέτη: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τον σύζυγο και την κόρη τους – “45 και νιώθω τέλεια”

Keywords
Τυχαία Θέματα