Ελένη Κοκκίδου: Τα κλάματα στο τελευταίο γύρισμα της “Μουρμούρας” και το δώρο που της έκαναν

16:10 6/7/2023 - Πηγή: InStyle

Η Ελένη Κοκκίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το τέλος της «Μουρμούρας» και τον νέο κύκλο της ζωής της, την οδυνηρή απώλεια της μητέρας της και την ανασφάλεια για το προσωπικό της μέλλον.

«Ήμουν αναρχικό παιδί με πολλά ταλέντα, στη μουσική, στο χορό, στο θέατρο, στις γλώσσες. Ήμουν ζωντανό παιδί που έψαχνε την αυθεντικότητα των ανθρώπων. Δεν μου είπαν ποτέ οι γονείς μου να φύγω από το σπίτι λόγω της υποκριτικής. Ο πατέρας μου κάποια στιγμή το αποδέχτηκε,

ενώ η μητέρα μου ποτέ. Η μητέρα μου φοβόταν για μένα γιατί είχε την εικόνα ότι οι καλλιτέχνες είναι πιο «ελεύθεροι» ως προσωπικότητες. Οι καλλιτέχνες είναι όντως πιο ελεύθεροι», τόνισε η Ελένη Κοκκίδου και πρόσθεσε:

¨Πάντα ήμουν αναστατωμένη σε σχέση με το τι είναι η ζωή, πώς θα τη ζήσω, γιατί είναι πολύ δύσκολο πράγμα να ζήσεις τη ζωή. Γι’ αυτό και τελειώνω, κάνω κύκλους. Έκλεισα έναν κύκλο 10 χρόνων στο “Μην αρχίζει τη μουρμούρα”, θέλω να δω άλλα πράγματα, μπαίνω πλέον στην ιστορία των τραγικών μεγάλων ρόλων. Δεν γίνεται να κάνεις τη Μουρμούρα και από την άλλη να παίζεις τον Οιδίποδα Τύραννο. Θέλεις χρόνο και ο χρόνος ισούται με τον χώρο. Κάποιους, που δεν με έχουν δει στο θέατρο, θα τους ξενίσει. “Μα πως η Βούλα από τη Μουρμούρα θα παίξει την Εκάβη; Με τι φωνή;”. Στο τελευταίο γύρισμα μου έφεραν μια ανθοδέσμη κι ένα ξύλινο ψάρι (μουρμούρα) και έβαλα τα κλάματα».

Στη συνέχεια η Ελένη Κοκκίδου αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας της: “Δεν έκανα οικογένειά μου το θέατρο, είχα μία πολύ ισχυρή οικογένεια, που ζει μέσα μου και δίπλα μου. Τη μητέρα μου την έχασα πριν από 40 μέρες. Ήμουν προετοιμασμένη για το θάνατο της μητέρας μου, ήταν κατάκοιτη εδώ και χρονιά. Καταλάβαινε, αλλά δε μιλούσε. Η μάνα είναι κάτι σωματικό, δεν ελέγχεται. Φεύγω από την πρόβα και “σκάει’ μόνο του. Αρχίζω και κλαίω. Για μένα η ζωή είναι πριν τη μάνα μου και μετά τη μάνα μου”.

Κλέλια Ρένεση: Οι… ελεύθερες διακοπές της αγκαλιά με τον έρωτά της

Keywords
Τυχαία Θέματα