Έγκυος η Αφροδίτη Σκαφίδα – Πατέρας για πέμπτη φορά ο Πύρρος Δήμας

14:04 4/10/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Πύρρος Δήμας θα γίνει πατέρας για πέμπτη φορά, καθώς η σύντροφός του, Αφροδίτη Σκαφίδα, είναι έγκυος, όπως αποκάλυψε η OnTime. Η αθλήτρια του στίβου, που είχε συμμετάσχει στο Survivor, περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Πύρρο Δήμα και διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της.ADVERTISEMENT

Το ζευγάρι εμφανίστηκε το βράδυ της Δευτέρας σε εστιατόριο στη Γλυφάδα, όπου έγινε η παρουσίαση της υποψηφιότητας της αθλήτριας ως δημοτικής συμβούλου για τον δήμο Γλυφάδας με τον συνδυασμό του Γιώργου

Παπανικολάου. Ο Πύρρος Δήμας ήταν, όπως πάντα, στο πλευρό της, στηρίζοντας κάθε απόφασή της

Στην παρουσίαση, η Αφροδίτη Σκαφίδα επέλεξε ένα λαδί φόρεμα συνδυασμένο με λευκό σακάκι. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που έβαζε τα χέρια της μπροστά στην ήδη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα ήδη συγκατοικούν, ενώ πληροφορίες της εκπομπής «Το Πρωινό» αναφέρουν ότι σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η Αφροδίτη φέρεται να ανακοίνωσε το χαρμόσυνο νέο της εγκυμοσύνης της σε έναν πρώην συμπαίκτη της στο ριάλιτι επιβίωσης, τον Σπύρο Μαρτίκα, με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις.

Όπως είναι γνωστό ο Πύρρος Δήμας έχει ήδη τέσσερα παιδιά από τον πρώτο γάμο του με την Αναστασία Σδούγκου, η οποία πέθανε το 2018 από καρκίνο.

Πύρρος Δήμας: Ποζάρει πανευτυχής με τα τέσσερα παιδιά του

Keywords
Τυχαία Θέματα