Bradley Cooper: Ολική η μεταμόρφωσή του – Άλλαξε ακόμη και τη φωνή του

13:22 4/10/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Bradley Cooper θέλει να μπαίνει κυριολεκτικά στο πετσί του χαρακτήρα που υποδύεται σε κάθε ταινία και επιλέγει να μεταμορφώνεται κάθε φορά. Αυτήν τη φορά θέλησε να αλλάξει και τη φωνή του ακόμη για να πείσει ως Leonard Bernstein.

Εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του εμβληματικού μαέστρου στην ταινία Maestro, ο Cooper σκηνοθετεί επίσης την ταινία την οποία συνυπογράφει.

New poster for Bradley Cooper’s ‘MAESTRO’. Releasing on Netflix

on December 20.#bradleycooper #Maestro @MaestroFilm_ pic.twitter.com/Gi9mcNfkT6

— BradleyCooperNews (Fan Account) (@BCooperfanpage) October 2, 2023

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης, από την οποία ήταν απών ο σταρ λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας των ηθοποιών, ο καλλιτέχνης ειδικών μακιγιάζ Kazu Hiro αποκάλυψε τους τρόπους με τους οποίους ο Cooper “μιμήθηκε” τη φωνή του χαρακτήρα.

“Φτιάξαμε ένα βύσμα στη μύτη. Ήθελε να μιλάει και να ακούγεται σαν τον Lenny”, εξήγησε ο Hiro για το αίτημα του Cooper να “αλλάξει τη φωνή του.”

Ο μακιγιέρ έδωσε στον Cooper ένα βύσμα μύτης με τρύπες διαφορετικού μεγέθους για να φορέσει μέσα στην προσθετική μύτη, ώστε να έχουν ένα πιο… ένρινο αποτέλεσμα. Όπως πρόσθεσε ο Hiro: “Η μύτη του Lenny ήταν πιο φαρδιά από του Bradley, oπότε την έκανα πιο φαρδιά ταυτόχρονα για να αλλάξω το σχήμα της μύτης του και τη φωνή του επίσης.”

Keywords
Τυχαία Θέματα