Εάν έχεις ίσια μαλλιά, πρέπει να γνωρίζεις αυτά τα tips για να μην «λαδώνουν»

11:18 4/8/2020 - Πηγή: InStyle
1/5 Θα πρέπει να λούζεστε συχνά, καθώς τα ίσια μαλλιά λαδώνουν περισσότερο. Όμως, δεν πρέπει να το παρακάνετε. Η συχνότητα μέρα παρά μέρα είναι αρκετά καλή.Instagram @brittanyxavier 2/5 Προσοχή! Μη χρησιμοποιείτε conditioner στις ρίζες των μαλλιών σας. Διαφορετικά, οι ρίζες θα βαρύνουν πολύ και δεν θα φαίνεται καν πως έχετε λουστεί.Instagram @brittanyxavier 3/5 Μην κοιμάστε με βρεγμένα μαλλιά. Αυτό ισχύει για κάθε τύπο μαλλιών, αλλά πολύ περισσότερο για τα ίσια μαλλιά.
Υπάρχει, όμως, και ένα τρικ που μπορείτε να εφαρμόσετε: να λουστείτε, να κάνετε στα μαλλιά σας μία πλεξούδα και να πέσετε για ύπνο. Την επόμενη ημέρα τα μαλλιά σας θα έχουν αποκτήσει έναν ελαφρύ κυματισμό.Instagram @brittanyxavier 4/5 Εάν θέλετε να προσθέσετε έξτρα όγκο στα ίσια μαλλιά σας, θα πρέπει να τα στεγνώνετε με το κεφάλι προς τα κάτω. Αναποδογυρίστε τα μαλλιά σας και στεγνώστε τα με το πιστολάκι.Instagram @brittanyxavier 5/5 Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε προϊόντα hair styling για να προστατέψετε τα μαλλιά σας από τη θερμότητα. Όμως προσοχή! Δεν πρέπει να το παρακάνετε. Διαφορετικά, θα βαρύνει η τρίχα σας και τα μαλλιά σας θα φαίνονται λαδωμένα.Instagram @brittanyxavier

Κάθε γυναίκα, ανάλογα με το είδος των μαλλιών που έχει, καλείτε να αντιμετωπίσει και κάποιες διαφορετικές προκλήσεις. Εάν έχετε ίσια μαλλιά, όπως και εγώ όμως, είμαι σίγουρη πως θα καταλάβετε τον προβληματισμό μου. Φυσικά, κάθε τύπος μαλλιών έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες, ωστόσο τα ίσια μαλλιά χρειάζονται αρκετή φροντίδα και προσοχή. Λαδώνουν συχνά, χάνουν τον όγκο και τη λάμψη τους. Ευτυχώς για εμάς, υπάρχει τρόπος να φροντίσουμε τα ίσια μαλλιά μας και να είναι ακριβώς όπως τα έχουμε ονειρευτεί.

Συγκέντρωσα λοιπόν 5 tips που δοκίμασα και με βοήθησαν και σας τα προτείνω.

Keywords
Τυχαία Θέματα