Δέσποινα Βανδή: Περήφανη για τον Βασίλη Μπισμπίκη

09:39 7/8/2022 - Πηγή: InStyle

Στην Επίδαυρο βρέθηκε η Δέσποινα Βανδή για να παρακολουθήσει τη sold out παράσταση “Αντιγόνη” όπου πρωταγωνιστεί ο αγαπημένος της Βασίλης Μπισμπίκης μαζί με με μία πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών.

Με μια φωτογραφία του Βασίλη Μπισμπίκη από την παράσταση, την οποία ανέβασε σαν insta story, η Δέσποινα Βανδή εξέφρασε την περηφάνια της για τον σύντροφό της.

Η παράσταση ήταν sold out και οι ηθοποιοί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε μία κατάμεστη Επίδαυρο, ενώ αποθεώθηκαν από το κοινό.

Τα συγχαρητήριά τους έδωσαν όλοι

οι καλοί φίλοι του Βασίλη Μπισμπίκη που βρέθηκαν στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου. Ο Βασίλης Μπισμπίκης υποδύεται τον Κρέοντα, ενώ οι υπόλοιποι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν είναι: Έλλη Τρίγγου (Αντιγόνη), Βασίλης Μπισμπίκης (Κρέων), Iεροκλής Μιχαηλίδης (Κορυφαίος του Χορού), Γιώργος Παπαγεωργίου (Άγγελος), Δανάη Μιχαλάκη (Ισμήνη), Χρήστος Σαπουντζής (Τειρεσίας), Κώστας Κορωναίος (Φύλακας), Στρατής Χατζησταματίου (Αίμων), Μαρίνα Αργυρίδου (Ευριδίκη), Edgen Lame(Χορός),Γιάννης Μαστρογιάννης (Χορός), Περικλής Σιούντας (Χορός).

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης φωτογραφήθηκαν μαζί, λαμπεροί και αγαπημένοι, στα παρασκήνια της παράστασης.

Keywords
Τυχαία Θέματα