Amber Heard: Έχασε από τον Johnny Depp αλλά κέρδισε μια θέση στην τριάδα με τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου

15:58 6/8/2022 - Πηγή: InStyle

Μπορεί η Amber Heard να έχει κερδίσει τον τίτλο της πιο μισητής γυναίκας του Hollywood, μπορεί να μην κέρδισε τη μάχη ενάντια στον πρώην αγαπημένο της Johnny Depp και το ποσό που του χρωστάει να αγγίζει τα όρια του παραλογισμού, αλλά η ηθοποιός δεν παύει να θεωρείται μία από τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου (εξωτερικά τουλάχιστον)

σύμφωνα με επιστημονικούς αλγόριθμους που προσμετρούν τις αναλογίες του προσώπου. Τρίτη για την ακρίβεια, κατά σειρά αναδείχθηκε η πρώην πρωταγωνίστρια του “Aquaman”, μια ανάσα από το top model, Bella Hadid.

Credit: Amber Heard/Instagram

Όπως το διαβάσετε! Η Amber Heard φιγουράρει στην τρίτη θέση της λίστας με τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη, ακολουθώντας τη Bella Hadid που βρίσκεται στο νούμερο ένα και τη Beyonce στο νούμερο δύο. Ποιος λοιπόν, είπε πως η ομορφιά είναι υποκειμενική; Αν ήταν, σίγουρα η ηθοποιός δεν θα βρισκόταν καν στην τριάδα. Μάλιστα, λέγεται πως ο άνθρωπος, ο οποίος βρίσκεται πίσω από αυτόν τον αλγόριθμο με τις αναλογίες υποστηρίζει πως η τελειότητα του προσώπου αντιγράφει το ελληνικό γράμμα «φ» προς τιμήν του Έλληνα γλύπτη Φειδία, ο οποίος χρησιμοποίησε και ο ίδιος το συγκεκριμένο σύστημα για να διακοσμήσει το εσωτερικό του Παρθενώνα, ένα ακόμα σύμβολο τελειότητας!

Λοιπόν, από το ολότελα… καλός και ο τίτλος της σχεδόν ωραιότερης του κόσμου!

Keywords
Τυχαία Θέματα