Δανάη Μπάρκα: Δείχνει το νέο της καμαρίνι και ζητά ιδέες

13:00 10/6/2025 - Πηγή: InStyle

Αντίστροφα μετρά η Δανάη Μπάρκα για την πρεμιέρα της στο θέατρο Άλσος. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια, το φετινό καλοκαίρι θα συμμετέχει στην παράσταση «Μάλιστα κύριε Ζαμπέτα». Αυτό το διάστημα βρίσκεται συνεχώς σε πρόβες ωστόσο όποτε ξεκλέβει χρόνο μοιράζεται τα νέα της αλλά και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους στο

Instagram.

Πριν από λίγες ώρες, η ίδια έδειξε στους followers της το νέο της καμαρίνι και μάλιστα ζήτησε ιδέες για να το διακοσμήσει. Άλλωστε εκεί θα περάσει μεγάλο μέρος του καλοκαιριού και θέλει να διαμορφώσει μία ωραία ατμόσφαιρα, με προσωπικές πινελιές ώστε να νιώθει άνετα και οικεία.

«Το καμαρίνι μου για το καλοκαίρι. Τι να βάλουμε γύρω – γύρω για να μας φτιάχνει το κέφι; Ακούω ιδέες διακόσμησης» έγραψε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα στην ανάρτησή της.

Το Σαββατοκύριακο, η Δανάη Μπάρκα βρήκε λίγο χρόνο για να απολαύσει βουτιές καθώς το καλοκαίρι αναμένεται φορτωμένο με επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ (@danai_barka)

«Η ζωή τα έχει όλα»

Στην τελευταία της ανάρτηση το μεσημέρι της Τρίτης 10 Ιουνίου, η ηθοποιός τόνισε με νόημα: «Η ζωή τα έχει όλα. Άσχημα, όμορφα, άδικα, ξαφνικά, σοκαριστικά, αναστρέψιμα ή μη… αλλά όλα αν έχεις γύρω σου ανθρώπους που σε σφίγγουν στην αγκαλιά τους και σου δίνουν δύναμη περνάνε ή έστω προσπαθείς & παλεύεις ! Οι άνθρωποί μου, λίγη θάλασσα, μια αγκαλιά της Μπουκιάς και η μουσική είναι αυτά που ονομάζω εγώ “safe place”».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ (@danai_barka)

Καλεσμένη την περασμένη Παρασκευή στην εκπομπή “Στούντο 4”, η ίδια αναφέρθηκε και στο πρόωρο τέλος της εκπομπής της, λέγοντας πως δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη στο 100% τι συνέβη.

«Μέχρι στιγμής οφείλω να σας παραδεχθώ πως δεν το έχω συνειδητοποιήσει 100%. Εννοώ ότι επειδή εγώ ήδη είχα κάθε μέρα πρόβες, είχα ξεκινήσει δηλαδή τις πρόβες και είχα μια ρουτίνα συγκεκριμένη, έρχεται πια το άγχος για το θέατρο και δεν ξέρω αν ακόμα έχω κάνει, αυτό που λένε, το “ουφ”. Γιατί τις πρώτες μέρες ήθελα να είμαι δυνατή για τους γύρω μου, μετά ήθελα να το ξεχάσω, πρόβες κάθε μέρα για να μάθω λόγια, χορούς, τραγούδια, φωνητική, τα πάντα όλα. Στις 30 μέρες είναι ακόμα νωπό. Δεν ξέρω, μπορεί σε έναν μήνα να ξυπνήσω και να πω «τώρα θα κάνω ένα βίντεο που θα κάνω το μπαμ μου», εξομολογήθηκε η Δανάη Μπάρκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα