Χριστούγεννα: 10 απλά tips που θα δώσουν άλλο νόημα στις διακοπές σας

Λίγες μέρες απομένουν για τα Χριστούγεννα που για τους περισσότερους είναι η ομορφότερη γιορτή του χρόνου. Τα πάντα είναι στολισμένα, τα λαμπιόνια φωτίζουν και η διάθεση όλων αλλάζει προς το καλύτερο.

Για λίγες μέρες η δουλειά σταματά και υπάρχει χρόνος για ξεκούραση, γιατί όχι και μικρές αποδράσεις.

Ανάμεσα σε όλα όσα έχετε οργανώσει ή προγραμματίσει να κάνετε αυτές τις γιορτές, υπάρχουν κάποια πράγματα που αξίζει να κάνετε ώστε οι διακοπές των Χριστουγέννων να αποκτήσουν

άλλο νόημα! Δεν πρόκειται για κάτι το ιδιαίτερο αλλά για απλές κινήσεις που αγνοούμε μέσα στην έντονη καθημερινότητα.

10 tips που θα δώσουν άλλο νόημα στις διακοπές σας την περίοδο των ΧριστουγέννωνΠροσφέρετε δώρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα χωρίς να ξεχνάτε μία χειρόγραφη κάρτα με λόγια που πηγάζουν από την καρδιά σας. Η κάρτα που άλλοτε τέτοιον καιρό στέλναμε με το ταχυδρομείο τείνει να χαθεί και όμως αποτελεί πιο ωραίο αναμνηστικό ακόμη και από το ίδιο το δώρο.Αφιερώστε λίγο χρόνο για να επισκεφτείτε τα πιο αγαπημένα σας πρόσωπα που θα θέλατε να βλέπατε περισσότερο αλλά δεν βρίσκετε τον χρόνο. Μπορεί να είναι οι γονείς σας, ο παππούς και η γιαγιά ή ένα πρόσωπο ξεχωριστό για εσάς που όταν είστε μαζί του γεμίζει η ψυχή σας. Μην ξεχάσετε να πείτε “σ’ αγαπώ”.Αποφύγετε κάθε τοξική επαφή αυτές τις μέρες. Δημιουργήστε αναμνήσεις με τα παιδιά σας. Μην περνάτε απλά χρόνο μαζί τους αλλά στιγμές που θα έχουν να θυμούνται τόσο αυτά όσο και εσείς. Φτιάξτε μαζί χριστουγεννιάτικα σπιτάκια από μπισκότα, κάνετε μία πεζοπορία, απολαύστε μία χριστουγεννιάτικη ταινία με pop-corn. Αφιερώστε δύο ώρες για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Μπείτε στο μπάνιο σας, φτιάξτε ατμόσφαιρα και κάνετε ό,τι δεν προλαβαίνετε όλο τον χρόνο. Πρόσωπο, μαλλιά, μάσκες, έλαια και κρέμες. Θα νιώστε σίγουρα ανανέωση!Φορέστε τα γιορτινά σας! Ακόμη και αν περάσετε τις γιορτές μέσα στο σπίτι οικογενειακά ή με φίλους, μην μείνετε με τα καθημερινά σας ρούχα αλλά στολιστείτε! Βγάλτε από τις ντουλάπες ό,τι πιο glam και πείτε ναι στην υπερβολή! Βγάλετε φωτογραφίες! Όχι μόνο selfies. Φωτογραφίες που αποτυπώνουν τις όμορφες στιγμές σας με τους αγαπημένους σας. Έπειτα ξεχωρίστε τις πιο ωραίες για να τις τυπώσετε!Είναι η ιδανική περίοδος για να κάνετε τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε. Νιώστε ευγνωμοσύνη για όσα καταφέρατε, τις επιτυχίες αλλά και τα λάθη σας. Όχι για να κατηγορήσετε τον εαυτό σας αλλά για να τα αποφύγετε στο μέλλον.Θέσετε τους στόχους της νέας χρονιάς. Ιδανικά με χαρτί και μολύβι. Γράψτε ξεκάθαρα και αριθμημένα όλα όσα θέλετε να πετύχετε και καταστρώστε πλάνο…Αφήστε πίσω ό,τι σας στενοχώρησε και κοιτάξτε το μέλλον μόνο με αισιοδοξία. Η νέα χρονιά έρχεται και όλα τα καλά είναι μπροστά!

Keywords
Τυχαία Θέματα