Breast Plates: Αυτή είναι η πιο αναπάντεχη τάση που είδαμε το 2023

Λαμπερή, εντυπωσιακή και γεμάτη εκπλήξεις -η μόδα του 2023 μάς χάρισε λάμψη, μοναδικά trends και street style που ξεχώρισε. Ωστόσο, αυτή η χρονιά μάς προσέφερε όχι μόνο εκπληκτικές εμφανίσεις από τον απλό κόσμο αλλά και υψηλή ραπτική που έκλεψε την παράσταση, με τις διάσημες προσωπικότητες να αναδεικνύουν τα πιο πρωτοποριακά κομμάτια στο κόκκινο χαλί. Μέσα σε αυτά, ένα trend ξεχώρισε ιδιαιτέρως και κατάφερε να κατακτήσει τις καρδιές των celebrities: τα breast plates.

Τι εστί breast
plates;

Τα breast plates είναι μια εκκεντρική τάση που αντλεί έμπνευση από την αρχαία πανοπλία. Αυτά τα κομψά κομμάτια, που μοιάζουν με γυναικεία πανοπλία, έχουν γίνει η αγαπημένη επιλογή των celebrities στο κόκκινο χαλί. Μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις ήταν η τελευταία της Jennifer Lopez, που φόρεσε ένα ασημί συγκλονιστικό κομμάτι συνδυασμένο με μακριά μαύρη φούστα και εντυπωσιακά ασημένια σκουλαρίκια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Η JLo όμως δεν ήταν η μόνη που την γοήτευσε το trend. Η Zendaya έκλεψε τις εντυπώσεις με τη μαγευτική της εμφάνιση στα Critics’ Choice Awards, φορώντας μια magenta ροζ μεταλλική πανοπλία του Tom Ford, ενώ και η Sydney Sweeney φόρεσε μια δημιουργία ανάλογη με αυτή της Jennifer Lopez ποντάροντας στο ασήμι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Freeform (@freeform)

Ο συμβολισμός πίσω από αυτήν την πανοπλία

Το breast plates trend είναι κάτι παραπάνω από ένα κομμάτι μόδας. Με την εμφάνισή του που θυμίζει πανοπλία, αναδεικνύει μια αντίφαση ανάμεσα στην αρχέγονη αρρενωπότητα και την υπερβολική εστίαση στο γυναικείο σχήμα. Η ερώτηση που προκύπτει είναι εάν οι γυναίκες αισθάνονται την ανάγκη να προστατευτούν από κάτι ή αν αυτό το κομμάτι ενισχύει ακόμα περισσότερο την εσωτερική τους δύναμη.

Όπως και να έχει, στα μάτια μας φαντάζουν έτοιμες για όλα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Queen Sweeney (@somuchsweeney)

Keywords
Τυχαία Θέματα