Britney Spears: Σε σχέση με τον πρώην οικονόμο της εν μέσω του διαζυγίου από τον Sam Asghari

13:08 15/9/2023 - Πηγή: InStyle

Η Britney Spears φαίνεται πως έχει προχωρήσει μετά τον Sam Asghari στην επόμενη σχέση, καθώς φήμες τη θέλουν να βγαίνει με τον πρώην οικονόμο της, ο οποίος έχει ποινικό παρελθόν, Paul Richard Soliz, όπως επιβεβαιώνει το Page Six.

Μια πηγή ανέφερε ότι η σταρ έχει σχέση με τον πρώην κατάδικο, εν μέσω του διαζυγίου της με τον Sam Asghari.

Ωστόσο, δεύτερη πηγή υποστήριξε ότι η Spears δεν απάτησε ποτέ τον εν διαστάσει σύζυγό της και υποστηρίζει ότι οι όποιες φήμες ότι η τραγουδίστρια βλέπει τον πρώην υπάλληλό της είναι “ψευδείς.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria River Red (@britneyspears)

Μια τρίτη πηγή πρόσθεσε στο Page Six ότι το ζευγάρι “δεν βγαίνει”, σημειώνοντας ότι σταμάτησαν να κάνουν παρέα αφότου “επέστρεψε από το Μεξικό.” Στο μεταξύ, η πρώτη πηγή επέμεινε ότι οι δυο τους είναι ακόμη μαζί.

Μια πηγή δήλωσε, επίσης, στην Daily Mail την Πέμπτη ότι η Spears δεν άρχισε να βλέπει τον Soliz παρά μόνο μετά τον χωρισμό της από τον Asghari.

Britney Spears: Αυτός είναι ο πρώην υπάλληλός της με τον οποίο έχει έρθει κοντά μετά τον χωρισμό της – Το ποινικό παρελθόν του προκαλεί ανησυχία

Britney Spears and Paul Richard Soliz have called it quits after a brief fling, a source exclusively tells Us Weekly. https://t.co/SCLbDVpnaZ

— Us Weekly (@usweekly) September 15, 2023

Ο εσωτερικός συνεργάτης του Page Six ισχυρίστηκε ότι η σταρ και ο πρώην υπάλληλός της είχαν μόνο μια “σύντομη περιπέτεια”, αλλά έχουν ήδη διακόψει τη σχέση τους και “δεν επικοινωνούν πλέον.”

Ωστόσο, μία από τις πηγές εικάζει ότι ο μόνος λόγος που η Spears και ο Soliz δεν έχουν εντοπιστεί μαζί πρόσφατα είναι ότι εκείνη πήγε στο Μεξικό και εκείνος μπορεί να μην μπορεί να ταξιδέψει εκτός της χώρας λόγω των νομικών του θεμάτων.

Keywords