Μπότες το καλοκαίρι; Η Lily Aldridge, Adut Akech και άλλες αγαπημένες μας celebrities το έκαναν πράξη!

12:01 25/7/2021 - Πηγή: InStyle

Η καλοκαιρινή σεζόν βρίσκεται στο peak της, αλλά κάποιες από τις πιο stylish stars εντυπωσιάζουν με τις διαφορετικές επιλογές τους. Αντί για τον πολυφορεμένο αλλά πάντα ασφαλή συνδυασμό, φόρεμα-σανδάλι, τα σύνολα με φορέματα και μπότες έχουν κατακλύσει τις street style φωτογραφίες. Όπως φαίνεται δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι το φθινόπωρο για να φορέσετε τις αγαπημένες σας combat boots.

Η Lily Aldridge

ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όπου εμφανίζεται με ένα αέρινο floral maxi φόρεμα της εταιρίας Doen και ένα ζευγάρι κλασικά suede ankle boots σε ανοιχτό μπεζ χρώμα.

Angelina Jolie: Με σοφιστικέ maxi φόρεμα σε επίσκεψή της στο Brooklyn Museum

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily Aldridge (@lilyaldridge)


Επίσης, το μοντέλο Adut Akech φαίνεται πως αγαπά αυτήν την δυνατή αντίθεση ανάμεσα στα καλοκαιρινά, ελαφριά υφάσματα και ένα ζευγάρι μπότες. Η ίδια επέλεξε ένα mini φόρεμα με σούρες και τις διάσημες combat boots της Prada, με ασορτί μαύρη Prada bag.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adut Akech Bior (@adutakech)


Από την άλλη η πάντοτε ενημερωμένη Irina Shayk, ανέβασε τη συγκεκριμένη τάση, επιλέγοντας ένα leather in leather σύνολο, συνδυάζοντας ένα mini αμάνικο φόρεμα με κουμπιά σε nude χρώμα με matchy combat boots, που φτάνουν στη μέση της γάμπας. Όλα τα αξεσουάρ παρέμειναν σε γήινους τόνους.

Thong jeans: Η Irina Shayk το τόλμησε. Εσείς;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michael Stewart (@thestewartofny)

Η Gigi Hadid χωρίς φίλτρα και μακιγιάζ είναι εκθαμβωτική


Φαίνεται, όμως, πως δεν είναι μόνο τα μοντέλα που έχουν αγαπήσει και αναδείξει το συγκεκριμένο trend τελευταία, αφού και η πάντα κομψή Diane Kruger φωτογραφήθηκε σε έξοδό της στην Νέα Υόρκη, με ένα mini wrap φόρεμα και μαύρα μυτερά μποτάκια με κορδόνια και αγκράφες με rock διάθεση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elder Ordonez (@elderordonez1)


Κάθε μια από τις παραπάνω πανέμορφες γυναίκες έχει μια πολύ συγκεκριμένη αίσθηση του στυλ, αλλά τα looks τους αποδεικνύουν πως ο συνδυασμός καλοκαιρινό φόρεμα-μπότες, είναι μια πολύ έξυπνη εναλλακτική, όταν θέλετε να αποφύγετε τα ανοιχτά παπούτσια.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπότες, Lily Aldridge Adut Akech,botes, Lily Aldridge Adut Akech