Το ξέσπασμα της Blake Lively προς τους paparazzi

13:01 24/7/2021 - Πηγή: InStyle

Η Blake Lively εκτός από εξαιρετικά ταλαντούχα ηθοποιός, είναι επίσης πρότυπο μητέρας. Τα παιδιά της είναι η προτεραιότητα της και η αγάπη που τρέφει γι’ αυτά είναι φανερή. Γι’ αυτόν τον λόγο, τα προστατεύει από κακές συμπεριφορές αλλά και τυχόν κινδύνους. Ένας από αυτούς είναι και η ανεπιθύμητη προσοχή από τους paparazzi, η οποία μερικές φορές φτάνει στα όρια της υπερβολής. Έχει λοιπόν ένα ιδιαίτερα σημαντικό μήνυμα προς τους συγκεκριμένους ανθρώπους: να μην ξανά παρενοχλήσουν τα παιδιά της.

Η Jennifer Lopez

σε τρυφερή στιγμή με την κόρη της

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively News (@blivelynews)

Την περασμένη εβδομάδα, κυκλοφόρησαν ορισμένες φωτογραφίες της Lively από μια βόλτα της με τις τρεις κόρες της – James, Inez και Betty.

Ωστόσο, αυτές οι εικόνες δεν αποτύπωσαν την πραγματικότητα της κατάστασης. Συγκεκριμένα, βλέπουμε τη μητέρα μαζί με τα παιδιά της, να περπατούν στους πολυσύχναστους δρόμους της Νέας Υόρκης. Η 33χρονη ηθοποιός είναι χαμογελαστή και μάλιστα φαίνεται να χαιρετάει τον φωτογραφικό φακό των paparazzi. Οι λήψεις ανέβηκαν στον λογαριασμό του Daily Mail Australia στο Instagram. “Η Blake Lively διαχειρίζεται με μαεστρία και τις τρεις κόρες της, ενώ είναι σε βόλτα στη NYC”, έγραψαν στην περιγραφή τους.

Η Lourdes Leon είναι ολόιδια η Madonna

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Comments By Celebs (@commentsbycelebs)

Η αλήθεια όμως που κρύβεται πίσω από αυτά τα στιγμιότυπα, είναι ότι η νεαρή μητέρα ήταν πλήρως τρομαγμένη. “Επεξεργαστήκατε αυτές τις φωτογραφίες, ώστε να φαίνεται σαν να σας χαιρετάω χαρούμενα. Αυτό είναι παραπλανητικό. Η πραγματική ιστορία είναι η εξής: Τα παιδιά μου παρακολουθούνταν όλη την ημέρα από έναν περίεργο άντρα. Κρυβόταν και εμφανιζόταν απότομα, οδηγώντας μέχρι και έναν άγνωστο μάρτυρα να παρέμβει και να με υποστηρίξει”, σχολίασε κάτω από το πλέον διαγραμμένο post.

Megan Fox: Μίλησε για το bullying που έχει υποστεί ο γιος της

“Όταν προσπάθησα να προσεγγίσω ήρεμα τον φωτογράφο που προσλάβατε, έφυγε τρέχοντας. Ύστερα από μερικά τετράγωνα, πετάχτηκε πάλι μπροστά μας. Ελέγχετε καθόλου το παρελθόν των υπαλλήλων σας; Έχετε ηθικές αξίες; Θα ήθελα να μάθω τις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα. Ή μήπως δεν σας ενδιαφέρει η ασφάλεια των παιδιών;”, πρόσθεσε. Ολοκλήρωσε ζητώντας από τη σελίδα να διαγράψει τη δημοσίευση και από τους θαυμαστές της να αντιδράσουν έμπρακτα, αν συμφωνούν μαζί της. Δήλωσε μάλιστα ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος να δοθεί ένα οριστικό τέλος σε τέτοιου είδους περιστατικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively (@blakelively)

Keywords
Τυχαία Θέματα