Μπέσσυ Αργυράκη: Η δημόσια συγγνώμη στην κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα

10:10 11/4/2024 - Πηγή: InStyle

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Μπέσσυ Αργυράκη το βράδυ της Τετάρτης (10/4), όταν έδωσε το παρών σε εκδήλωση με πίνακες ζωγραφικής.

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα από την οποία θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Ο λόγος όπως εξήγησε είναι ότι της ζητάει να κάνει παιδιά, κάτι που παραδέχτηκε ότι είναι ανώριμο εκ μέρους της.

«Λέω στην Εβελίνα ότι θέλω να κάνει παιδί και ξαφνικά να βρίσκεσαι αντιμέτωπη με το παιδί σου να σου λέει τα μύρια όσα που δεν της επιτρέπουν να κάνει παιδί… Όταν

δεν μπορείς να βρεις έναν άνθρωπο που να σου ταιριάζει, πώς της ζητάω εγώ δηλαδή να κάνει παιδί; Το θεωρώ πολύ ανώριμο εκ μέρους μου και της ζητώ δημόσια συγγνώμη», είπε η Μπέσσυ Αργυράκη

Όσο για το αν η Εβελίνα Νικόλιζα θα συνεχίσει να βρίσκεται του χρόνου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, η Μπέσσυ Αργυράκη απάντησε: «Δεν γνωρίζω το τελικό αποτέλεσμα για την επόμενη σεζόν, γνωρίζω ότι το συζητάνε, αλλά δεν ξέρω την κατάληξη. Θέλω να την δω εκεί που λαχταράει η ψυχή της και εκεί που περνάει καλά γιατί αν δεν περνάει καλά δεν έχεις και αποτέλεσμα». 

Keywords
Τυχαία Θέματα