Από την παραλία στην πόλη – 5 τρόποι για να συνεχίσουμε να φοράμε τις αγαπημένες μας σαγιονάρες

12:04 5/9/2023 - Πηγή: InStyle

Στο παρελθόν ανήκουν οι εποχές που οι σαγιονάρες αποτελούσαν σύμβολο ανεπιτήδευτης καλοκαιρινής χαλάρωσης και προχειρότητας. Πλέον, τα casual αυτά υποδήματα έχουν εξελιχθεί σε αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας, εκφράζοντας την ήσυχη πολυτέλεια και τη μινιμαλιστική αισθητική.

Το λιτό προφίλ της σαγιονάρας διατηρεί τη διαχρονική του γοητεία, προσφέροντας παράλληλα τη δυνατότητα για ατελείωτους δημιουργικούς συνδυασμούς. Ποιος θα το πίστευε πως η απλότητα μπορεί να είναι τόσο ενδιαφέρουσα τελικά; Από την αμμουδερή παραλία λοιπόν, στους πυκνοκατοικημένους αστικούς δρόμους, οι

σαγιονάρες αναδεικνύουν τον πιο αυθεντικό εαυτό μας. Πώς; Μέσα από σύνολα αβίαστα chic που μπορούν να σταθούν μέχρι και στο γραφείο. Ας δούμε πώς φοριούνται στην πόλη.

Με ανδρικά παντελόνια και αμάνικα τοπ

Είναι η απόδειξη πως η ανατροπή στη μόδα μπορεί να προκύψει από την απλούστερη επιλογή. Τα ανδρικά παντελόνια, με την αυστηρή τους φόρμα, δημιουργούν μια ενδιαφέρουσα αντίθεση με το λιτό σχέδιο της σαγιονάρας. Σε συνδυασμό με ένα αμάνικο τοπ δε, φτιάχνουν τον πιο μινιμαλιστικό συνδυασμό που μεταφέρει την παραλία στην πόλη με απροσποίητη φινέτσα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anouk Yve (@anoukyve)

Με printed φορέματα

Όταν οι σαγιονάρες συναντούν τα εκκεντρικά printed φορέματα γεννιέται μια εντυπωσιακή αρμονία. Τα ζωηρά σχέδια απογειώνουν το στιλ και προσδίδουν μια διασκεδαστική αίσθηση στην εμφάνισή μας, ενώ οι σαγιονάρες διατηρούν το πνεύμα του καλοκαιριού ζωντανό. Προτιμήστε τες σε χρώμα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grece Ghanem (@greceghanem)

Thong Sandals: Πώς θα φορέσουμε κομψά την «άβολη» τάση του καλοκαιριούΜε midi σατέν φούστα

Η αίσθηση της πολυτέλειας παίρνει σάρκα και οστά μέσα από τη σατέν υφή της midi φούστας. Το αναπάντεχο match του ρομαντισμού με τη λειτουργικότητα δίνει τη δυνατότητα για ατέλειωτα looks που δεν χρειάζονται πολλά για να εντυπωσιάσουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anouk Yve (@anoukyve)

Με τζιν βερμούδα

Η τζιν βερμούδα είναι το κλειδί για μια άνετη, καθημερινή εμφάνιση και τελευταία έχει αναδειχτεί σε hot item της σεζόν. Συνδυάζοντας την με τις αγαπημένες μας σαγιονάρες, δημιουργούμε έναν εύκολο συνδυασμό που αναδεικνύει την επιθυμία μας για απλότητα και πρακτικότητα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev)

Με λευκό τζιν και t-shirt

Μερικές φορές, η ομορφιά έρχεται μέσα από την απλότητα. Το λευκό τζιν και το t-shirt αποτελούν τον πιο αγαπημένο μας καθημερινό συνδυασμό και πόσο μάλλον όταν συνδυάζεται με τις αγαπημένες μας σαγιονάρες. Less is more, θα το λέμε ξανά και ξανά!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Darja Barannik (@darjabarannik)

Walking Sandals: Βρήκαμε τα πιο άνετα flat παπούτσια που είναι και κομψά

Keywords
Τυχαία Θέματα