Μάρκος Σεφερλής -Έλενα Τσαβαλιά: Full in love ο 19χρονος γιος τους, Χάρης -Η φωτογραφία με τη σύντροφό του

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά είναι παντρεμένοι εδώ και αρκετά χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, ο οποίος ονομάζεται Χάρης και σήμερα είναι 19 ετών.

«Έχω μία οικογένεια που είμαστε και οι τρεις μαζί. Μετά τον ερχομό του Χάρη έγινε συμπαγής αυτή η οικογένεια. Τώρα βέβαια ο Χάρης έχει γίνει 19 ετών, σύμμαχός μου σε όλα. Είναι δίπλα μου, είναι πια σε μία ηλικία που με νοιάζεται κι αυτός. Πιο μικρός τον νοιαζόμουν εγώ και η μαμά του. Τώρα συμπάσχει κι αυτός μαζί μας. Ό,τι αναλαμβάνουμε να κάνουμε είναι εκεί με ένα τηλέφωνο, μας δίνει κουράγιο, ανά πάσα στιγμή της ημέρας παίρνει

να δει τι κάνουμε, πώς είμαστε. Σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων», είχε δηλώσει για τον γιο του σε συνέντευξή του πριν από μερικούς μήνες ο γνωστός κωμικός ηθοποιός.

Full in love ο Χάρης Σεφερλής

O γιος των δυο ηθοποιών είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και συνεχώς μοιράζεται με τους followers του στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του.

Αυτή τη φορά, ο 19χρονος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία με τη σύντροφό του. Όπως βλέπουμε στην παραπάνω εικόνα, ο Χάρης Σεφερλής ανταλλάσσει ένα τρυφερό φιλί με την αγαπημένη του, ενώ πάνω στο post έχει προσθέσει μια καρδιά.

Διαβάστε επίσης:

Χάρις Αλεξίου: «Λύγισε» στη σκηνή για τον Αντώνη Βαρδή -«Σου γράφω ένα γράμμα…»

Κώστας Τσουρός: «Η Ναταλία Γερμανού είναι γενναιόδωρη με όσους αξίζουν, υπάρχουν άλλοι με τους οποίους δεν είναι»

Βόλος: Σε απόγνωση κάτοικος με την κακοκαιρία Daniel -«Το παιδί μου είναι εγκλωβισμένο έξω»

Keywords
Τυχαία Θέματα