Ανησυχία για τη βασίλισσα Sofia της Ισπανίας – Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

12:38 11/4/2024 - Πηγή: InStyle

Ανησυχία επικρατεί για την κατάσταση της βασίλισσας Sofia της Ισπανίας καθώς μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν όλες οι βασιλικές υποχρεώσεις.

Η βασίλισσα μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Μαδρίτης έπειτα από ουρολοίμωξη.

#NEW A new picture of Queen Sofia of Spain and one of

Princess Takamado of Japan arriving at Al Husseiniya Palace for the wedding reception of Crown Prince Al Hussein and Princess Rajwa last week! pic.twitter.com/CTfIQ8KLLd

— CoutureAndRoyals (@CoutureRoyals) June 11, 2023

Σε ανακοίνωσή της, η ισπανική βασιλική οικογένεια ανέφερε ότι η βασίλισσα Sofia αναρρώνει από την ασθένεια, αλλά θα παραμείνει όλη τη νύχτα για παρακολούθηση.

Ο σύζυγος της βασίλισσας Σοφίας, ο βασιλιάς Juan Carlos, υποβάλλεται επίσης σε θεραπεία στη Μαδρίτη στη Διεθνή Κλινική Ruber. Η μητέρα του βασιλιά Felipe ήταν προγραμματισμένο να επισκεφθεί μια τράπεζα τροφίμων στην Ουέσκα στις 12 Απριλίου, αλλά αναγκάστηκε να ακυρώσει το ραντεβού για να επικεντρωθεί στην ανάρρωσή της.

King Felipe of Spain Gives Update on Mom Queen Sofia's Health amid Hospitalization https://t.co/z7deT58ahh

People (@people) April 10, 2024

Η Sofia είναι μητέρα του βασιλιά Felipe, ενός από τα τρία παιδιά που απέκτησε με τον πρώην μονάρχη Juan Carlos μαζί με την Infanta Elena και την Infanta Cristina. Καθώς αποκαλύφθηκε η είδηση για την υγεία της μητέρας του, ο βασιλιάς Felipe φέρεται να συνέχισε να εκτελεί βασιλικές υποχρεώσεις. Νωρίτερα, το απόγευμα της Τετάρτης, ο Felipe φωτογραφήθηκε να φτάνει στη Διεθνή Κλινική Ruber για να επισκεφθεί τη μητέρα του και να της παρέχει υποστήριξη καθώς συνεχίζει τη θεραπεία της.

Παρά το γεγονός ότι δεν είναι πλέον βασίλισσα, η Sofia εξακολουθεί να ασκεί βασιλικά καθήκοντα. Έγινε βασίλισσα το 1975, αφού παντρεύτηκε τον Juan Carlos λίγα χρόνια νωρίτερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα