Ανακαλύψαμε το ωραιότερο nude κραγιόν για το καλοκαίρι

14:42 5/6/2020 - Πηγή: InStyle

Εάν υπάρχει ένα προϊόν ομορφιάς που έχουμε όλες οι γυναίκες συνεχώς στη τσάντα μας, αυτό είναι σίγουρο το nude κραγιόν. Γιατί; Μπορούμε να το φορέσουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, μας κάνει να νιώθουμε όμορφες και ταιριάζει με κάθε μακιγιάζ μας.

Τώρα που το καλοκαίρι έχει φτάσει όμως, θέλουμε το nude κραγιόν μας να είναι πιο φωτεινό και ίσως να έχει ροδανικί υποτόνους. Το κραγιόν μεγάλης διάρκειας, Morello Matte Lasting Lip Fluid, από την ελληνική εταιρεία

Korres είναι ακριβώς ό,τι χρειαζόμαστε στην καθημερινότητα μας. Ταιριάζει τόσο σε ξανθές όσο και σε μελαχρινές επιδερμίδας, ενώ θυμίζει καλοκαίρι.

Τα στοιχεία που μας έχουν κάνει να το ξεχωρίσουμε είναι πως γίνεται ματ, διαρκεί για ώρες, ενώ το πινέλο του μας βοηθά να το εφαρμόσουμε τέλεια στα χείλη μας χωρίς να χρησιμοποιήσουμε κάποιο μολύβι για περίγραμμα. Έτσι, όπου κι αν βρισκόμαστε μπορούμε να το ανανεώσουμε χωρίς να υπάρχει φόβος να μουντζουρωθούμε. Επίσης, είναι εμπλουτισμένο με έλαιο από Βύσσινο που ενυδατώνει τα χείλη χωρίς να τα ξηραίνει.

Βρες το εδώ:

MORELLO MATTE LASTING LIP FLUID
KORRES Attica Beauty

Keywords
Τυχαία Θέματα