Νέος πονοκέφαλος για τη Hailey Bieber – Η αδελφή της συνελήφθη για επίθεση σε μπαργούμαν

14:30 2/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η μεγαλύτερη αδελφή της Hailey Bieber, Alaia Baldwin Aronow, συνελήφθη έπειτα από περιστατικό σε κλαμπ της Τζόρτζια.

Η Baldwin Aronow, 31 ετών, συνελήφθη με την κατηγορία της απλής επίθεσης, της απλής σωματικής βλάβης, της σωματικής βλάβης και της εγκληματικής καταπάτησης, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, που περιήλθε στην κατοχή του Page Six.

dir="ltr">Hailey Bieber’s Sister Alaia Baldwin Aronow Arrested For Assault And Battery | Click to read more https://t.co/VM79rWu5H2

— TMZ (@TMZ) March 1, 2024

Το υλικό ασφαλείας έδειξε την Baldwin Aronow “να εισβάλλει με τη βία στην κλειδωμένη τουαλέτα των υπαλλήλων”, σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση. Η μπαργούμαν Haleigh Cauley ισχυρίστηκε στις Αρχές ότι η Baldwin Aronow “της είπε ότι έπρεπε να αλλάξει το ταμπόν της και ζήτησε λίγα λεπτά, τα οποία της παραχωρήθηκαν”.

“Λίγα λεπτά αργότερα, όταν η Cauley μπήκε ξανά στην τουαλέτα, η γυναίκα αφαίρεσε το ταμπόν της και το πέταξε στην Cauley“, αναφέρεται στην έκθεση. “Τότε ήταν που επενέβη η ασφάλεια και απομάκρυνε τη γυναίκα από το κλαμπ”.

Alaia Baldwin Aronow’s Alleged Victim Pressing Charges Over Tampon Incident | Click to read more https://t.co/LOdDgQaxvF

— TMZ (@TMZ) March 1, 2024

Το υλικό, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, έδειξε στη συνέχεια την Cauley να “πηδάει ξανά έξω” από την τουαλέτα πριν η Baldwin Aronow συνοδευτεί από έναν πορτιέρη του Club Elan, ενώ αντέδρασε και αντιστάθηκε “σε όλη τη διαδρομή έξω”.

“Το βίντεο δείχνει ξεκάθαρα [την Baldwin] να αρπάζει και να τραβάει [τον πορτιέρη] από τα μαλλιά και να χτυπάει [έναν δεύτερο πορτιέρη] στα γεννητικά όργανα”, αναφέρεται στην έκθεση.

Η Baldwin Aronow, ωστόσο, μοιράστηκε μια διαφορετική εκδοχή των γεγονότων, ισχυριζόμενη ότι “απομακρύνθηκε με τη βία από το κλαμπ” και αρχικά αρνήθηκε ότι μπήκε με τη βία στην τουαλέτα. Αντιθέτως, ισχυρίστηκε ότι έπρεπε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα για να αλλάξει το ταμπόν της και να κάνει εμετό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alaia Baldwin Aronow (@alaiabaldwin)

“Επίσης, αρχικά αρνήθηκε ότι πέταξε το χρησιμοποιημένο ταμπόν της στην Cauley, αλλά αργότερα δήλωσε ότι το πέταξε“, σημειώνεται στην έκθεση.

Όταν ήρθε αντιμέτωπη με την υποτιθέμενη επίθεση στους μπράβους, η Baldwin Aronow είπε στις Αρχές ότι απλώς “υπερασπιζόταν τον εαυτό της”.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Lifestyle > InStyle