Αλίκη Βουγιουκλάκη: Όταν πόζαρε με την Τζένη Καρέζη στα γυρίσματα της ταινίας τα “Κόκκινα Φανάρια” – Σπάνια φωτογραφία από το 1963

21:00 4/12/2023 - Πηγή: InStyle

Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί κατά καιρούς για τη σχέση της Αλίκης Βουγιουκλάκη με την Τζένη Καρέζη. Τα δημοσιεύματα για αντιπαλότητα και κόντρα μεταξύ των δύο σταρ έδιναν και έπαιρναν όταν βρίσκονταν στο απόγειο της δόξας του. Η πραγματικότητα, όμως, ήταν διαφορετική.

Οι δύο σπουδαίες ηθοποιοί ήταν φίλες κάτι που επιβεβαιώνουν και φωτογραφίες της εποχής. Έκαναν παρέα, έβγαιναν και διασκέδαζαν μαζί. Μία από τις φωτογραφίες που αποδεικνύει τη φιλία τους, είναι αυτή που δημοσίευσε στο παρελθόν,

ο δημοσιογράφος και συλλέκτης, Άρης Λουπάσης.

Το 1963 σε ένα από τα διαλείμματα των γυρισμάτων της ταινίας “Χτυποκάρδια στο θρανίο” η Αλίκη Βουγιουκλάκη επισκέφθηκε τη φίλη της Τζένη Καρέζη. Η Αλίκη βρέθηκε στα γυρίσματα της ταινίας τα “Κόκκινα Φανάρια” αφού ήταν η ίδια η εταιρεία παραγωγής και φωτογραφήθηκε με την Τζένη και τον σκηνοθέτη Βασίλη Γεωργιάδη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aris Loupasis (@arisloupasis)

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξη για τη σχέση της μητέρας του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Η Τζένη Καρέζη και η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν φίλες. Έτρωγαν και έβγαιναν μαζί. Η κόντρα ήταν θέμα μάρκετινγκ».

Keywords
Τυχαία Θέματα