Βασιλιάς Κάρολος: Αποκάλυψη για τις… γελοίες απαιτήσεις του – Τα σιδερωμένα κορδόνια και η οδοντόκρεμα μίας ίντσας

20:30 4/12/2023 - Πηγή: InStyle

Ο βασιλιάς Κάρολος δίνει ένα εντελώς νέο νόημα στη φράση «βασιλική ζωή». Ο Omid Scobie στο νέο βιβλίο του γράφει για τις ‘γελοίες’ απαιτήσεις του βασιλιά: Από τον χρόνο βράσης των αυγών έως και τα… σιδερωμένα κορδόνια των παπουτσιών του!

Ο Κάρολος διατυπώνει τρελές απαιτήσεις προς τους υπαλλήλους των Ανακτόρων, σύμφωνα με το ‘Endgame’. Όπως γράφει ο συγγραφέας, ο βασιλιάς θέλει τα μαλακά αυγά του να βράζουν στα τέσσερα λεπτά, ούτε περισσότερο, ούτε λιγότερο. Διαφορετικά τα στέλνει πίσω στην κουζίνα ‘με παιδική οργή’.

Επίσης, ο 77χρονος μονάρχης επιμένει να ταξιδεύει

με ‘τέλεια αχνιστά’ σεντόνια 1.000 κλωστών. Μάλιστα, έχει ξεσπάσματα θυμού αν οι πιτζάμες του ‘δεν είναι σιδερωμένες’, σύμφωνα με το βιβλίο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily)

Οι παραξενιές του Κάρολου

Επίσης, ο Κάρολος είναι μπροστά στη μόδα αλλά και λιτός. Παρά το γεγονός ότι η καθαρή του αξία ξεπερνά τα 2 δισ. δολάρια, ο βασιλιάς δεν πετά ποτέ τα παλιά του παπούτσια. Αντιθέτως, ζητά από τον τσαγκάρη του να ‘τα επαναφέρει στη ζωή’ όταν αρχίζουν να χαλάνε. Είναι, μάλιστα, ακόμη πιο ιδιαίτερος για τα κορδόνια των παπουτσιών του, τα οποία ο Scobie λέει ότι πρέπει να σιδερώνονται.

Ίσως η πιο παράξενη συνήθεια, όπως γράφει ο Scobie, είναι ότι ο Κάρολος «θέλει να βάζει κάποιον να του βάζει ακριβώς μια ίντσα οδοντόκρεμα στην οδοντόβουρτσα πριν από την ώρα του ύπνου».

«Αλλά δεν τελειώνει εκεί» γράφει ο συγγραφέας. «Το κερασάκι στην κορυφή αυτής της γελοίας υπερβολής: η οδοντόκρεμα πρέπει να είναι από ασημένιο δοσομετρητή με οικόσημο».

Λένε πως η τάση του Καρόλου για μια πολυτελή ζωή είναι γνωστή εδώ και πολύ καιρό. Ο πρώην μπάτλερ της αείμνηστης Diana, Paul Burrell, δήλωσε το 2015 σε ντοκιμαντέρ ότι ο Μεγαλειότατος ήταν επίσης ιδιαίτερος με τα μπάνια του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily)

«Η θερμοκρασία του νερού πρέπει να είναι απλώς χλιαρή» είχε πει ο Burrell, προσθέτοντας ότι θέλει την μπανιέρα ‘μισογεμάτη’ με το πώμα της ‘σε μια συγκεκριμένη θέση’.

Keywords
Τυχαία Θέματα