Tom Cruise: Δηλώνει λάτρης της χώρας μας – «Αγαπώ την Ελλάδα, σπουδαίος λαός, τέλειο φαγητό»

20:21 25/6/2023 - Πηγή: InStyle

Την αγάπη του προς την Ελλάδα εξέφρασε ο Tom Cruise στη διάρκεια δηλώσεων, με αφορμή τη νέα του ταινία «Mission Impossible: Θανάσιμη εκδίκηση – Μέρος πρώτο», που έκανε πρεμιέρα στο Λονδίνο. Συγκεκριμένα όταν ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ μιλούσε στις κάμερες, ένας δημοσιογράφος του είπε ότι έρχεται από τη χώρα μας.

Τότε ο Τομ Κρουζ

βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει τον θαυμασμό του για τη χώρα μας και μάλιστα να δηλώσει λάτρης. Το απόσπασμα προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Cruise (@tomcruise)

Αρχικά ο Tom Cruise είπε στον δημοσιογράφο: «Πώς είσαι; Χαίρομαι κι εγώ που σε γνωρίζω. Ευχαριστώ που είσαι εδώ». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αγαπώ την Ελλάδα. Σπουδαίος λαός, τέλειο φαγητό».

Ερωτηθείς για την ταινία του, ο Tom Cruise επισήμανε πως την ξεχωρίζει από όλες τις άλλες που έχει πρωταγωνιστήσει. «Αυτή είναι η μεγαλύτερη και η πιο πλούσια παραγωγή. Είναι μια τεράστια, επική περιπέτεια που χωρίζεται σε δύο μέρη. Το εύρος της ταινίας είναι πολύ μεγάλο. Κάνω τις ταινίες μου για τη μεγάλη οθόνη μόνο. Αυτή η ταινία δεν έχει προηγούμενο», είπε χαρακτηριστικά ο σπουδαίος ηθοποιός.

Tom Cruise: Άγριο πάρτι ως το ξημέρωμα για τον 60χρονο σταρ

Keywords
Τυχαία Θέματα