Αφήστε στην άκρη τα skinny jeans γιατί ήρθαν τα baggy pants

17:04 31/3/2021 - Πηγή: InStyle

Στην εποχή του lockdown η μόδα ταυτίστηκε απόλυτα με την καθημερινότητά μας. Εκτός από το λανσάρισμα του athleisure look ήρθε η σειρά της αλλαγής και στα γυναικεία παντελόνια.

Επιτέλους ρίχνουμε στην… ανακύκλωση ό,τι στενό και κολλητό έχουμε. Οι loose γραμμές είναι εδώ, και ακολουθούν πλέον τις νέες μας συνήθειες. Στο παρελθόν είχαμε ταυτίσει τα baggy pants με τη grunge αισθητική των 90s. Αυτό το στυλ όμως δεν σταμάτησε ποτέ να ανανεώνεται και να μας επανασυστήνεται.

Photo
by pinterest.comPhoto by thefashionpost.com

Baggy pants παντού

Οι κορυφαίοι οίκοι μόδας αφουγκράστηκαν τις ανάγκες μας, κάνοντας τα baggy pants ως το απόλυτο trend για την Άνοιξη του 2021. Μεταξύ άλλων Chanel (αγαπήσαμε το feel good ροζ baggy pants), Balenciaga, Alberta Ferretti, Dsquared2, Louis Vuitton, Chloé, Armani και Fendi πρότειναν άνετα παντελόνια που δεν σταματούν να είναι elegant παρότι χανόμαστε μέσα σ΄αυτά.

Επιπλέον αποτελούν τη βάση για sport, casual και chic σύνολα. Τα βλέπουμε να πρωταγωνιστούν σε office εμφανίσεις συνδυασμένα με oversized σακάκια, σε bohemian outfits με αέρινες τουνίκ, ενώ με λευκά sneakers συνθέτουν το τέλειο comfort chic look. Εσείς θα συνεχίσετε να φοράτε skinny jeans;

Chanel Spring 2021. Pinterest.comPhoto by styledumonde.com

View this post on Instagram

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

Keywords
Τυχαία Θέματα