Zoe Kravitz: παρακολούθησε το χειμερινό show του YSL με εντυπωσιακό σύνολο του οίκου

12:34 29/4/2021 - Πηγή: InStyle

Η Zoe Kravitz είναι η επιτομή του effortless coolness, με χιλιάδες ακόλουθους στα social media. Και πώς μπορείς στα αλήθεια να μην είσαι cool, όταν έχεις γονείς, τους Lenny Kravitz και Lisa Bonet!

Εχθές, η Kravitz παρακολούθησε τη digital παρουσίαση της νέας χειμερινής συλλογής του Yves Saint Laurent, φορώντας ένα total

outfit του οίκου δια χειρός Anthony Vaccarello.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz)


Η ίδια ανέβασε μία ultra sexy φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με ένα ασπρόμαυρο micro mini jumpsuit σε βελούδο, με βαθύ ντεκολτέ και glam λεπτομέρειες στη ζώνη. Το σύνολο ολοκληρώθηκε με μαύρες μυτερές γόβες, μακριά σκουλαρίκια με strass και ένα πολύ ιδιαίτερο choker. Αυτό, όμως, που σίγουρα απογείωσε το look, ήταν το μαύρο καλσόν, τύπου perforated.

Το show για τη χειμερινή collection του YSL μεταδόθηκε εχθές το μεσημέρι, μέσω του official site του οίκου, μεταφέροντάς μας σε ένα μαγευτικό σκηνικό ανάμεσα σε απόκρημνα βράχια, βουνοκορφές και καταρράκτες. Μέσα από αυτή την άγρια φυσική τοποθεσία, που παραμένει ακόμη άγνωστη, ο Anthony Vaccarello ήθελε να παρουσιάσει ένα κορίτσι μέσα σε ένα τοπίο που δεν ανήκει, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAINT LAURENT (@ysl)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Zoe Kravitz,YSL