WonderMind: Η νέα πλατφόρμα της Selena Gomez για την ψυχική υγεία

Η Selena Gomez αποτελεί μια από τις πιο αγαπητές celebrities παγκοσμίως. Αυτό δεν οφείλεται μόνο στο γεγονός ότι είναι ιδιαίτερα ταλαντούχα ηθοποιός και μουσικός αλλά ούτε και στην επιτυχημένη επιχείρησή της Rare Beauty. Ο κόσμος τη θαυμάζει επίσης επειδή δεν φοβάται να μιλήσει ανοιχτά για όσες δυσκολίες έχει αντιμετωπίσει

με την ψυχική της υγεία. Με αυτό τον τρόπο, ευαισθητοποιεί τους ακολούθους της αναφορικά με τα mental health issues. Ταυτόχρονα βοηθάει αυτούς που υποφέρουν από τα ίδια προβλήματα, ώστε να μην αισθάνονται μόνοι τους.

Britney Spears: Κατηγορεί την Christina Aguilera

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez)

Στο παρελθόν η 29χρονη διασημότητα είχε κάνει μερικές σημαντικές δηλώσεις για τον αρνητικό αντίκτυπο, που έχουν τα social media στην ψυχολογία μας.

Πιο συγκεκριμένα, είχε αναφέρει ότι το Instagram καταστρέφει την νέα γενιά. Επιπλέον έχει προσθέσει ότι επιθυμούσε να βρει ένα άλλο μέσο επικοινωνίας με τους θαυμαστές της. Τώρα λοιπόν δημιούργησε το WonderMind και το όνειρό της έγινε πραγματικότητα.

Bradley Cooper: Μίλησε επιτέλους για τις φήμες περί σχέσεως με τη Lady Gaga

Πρόκειται για μια πλατφόρμα που θα λειτουργεί βοηθητικά για όσους υποφέρουν από προβλήματα ψυχικής υγείας. Θα λανσαριστεί τον Φεβρουάριο του 2022 και οι χρήστες θα λαμβάνουν καθημερινά χρήσιμα tips, θα έχουν πρόσβαση σε podcasts και ασκήσεις γυμναστικής. Συνεργάτιδές της είναι η μητέρα της, Mandy Teefy και η Daniella Pierson, η οποία έχει ιδρύσει το newsletter The Newsette.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez)

“Είναι μια από τις στιγμές που ένιωσα πολύ κοντά με τη μαμά μου. Μαζευτήκαμε για να μιλήσουμε για κάτι που ο καθένας μας έχει βιώσει με τον δικό του τρόπο. Ήταν υπέροχα. Η ψυχική υγεία είναι κάτι που το νιώθω πολύ δικό μου. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις μέρη, στα οποία οι άνθρωποι συγκεντρώνονται και κατανοούν πως δεν είναι μόνοι στο δύσκολο ταξίδι τους” έγραψε η Selena Gomez για το νέο εγχείρημά της.

Η Jennifer Lawrence είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια της Ariana Grande

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez)

Keywords
Τυχαία Θέματα