Willem Dafoe: Απέκτησε το δικό του αστέρι στο Walk of Fame

22:35 9/1/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Willem Dafoe απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ και δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή του.

Ο σταρ είχε στο πλευρό του αγαπημένους φίλους να εκφράσουν τη στήριξή τους, όπως οι Pedro Pascal και Mark Ruffalo.

Ο Willem Dafoe έχει εμφανιστεί σε σχεδόν 150 ταινίες στη διάρκεια της μακράς καριέρας του. “Είμαι εδώ και συμμετέχω σ’ αυτό γεμάτος ταπεινότητα”, δήλωσε μπροστά

στη λεωφόρο του Χόλιγουντ.

“Είναι υπέροχο να είμαι μέρος αυτής της κοινότητας καλλιτεχνών και διασκεδαστών, ανθρώπων που με το να μοιράζονται τις εμπειρίες τους και να φαντάζονται τις προοπτικές των άλλων… μας κάνουν να νιώθουμε πιο κοντά ο ένας στον άλλον και μας συνδέουν”, πρόσθεσε.

Ως ένας από τους πιο ευπροσάρμοστους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, ο Dafoe έχει υποδυθεί ρόλους που κυμαίνονται από έναν φλύαρο φαροφύλακα στο “The Lighthouse” μέχρι έναν γκάνγκστερ στο “Wild At Heart” του David Lynch και τον Vincent van Gogh στο “At Eternity’s Gate”. Πιο πρόσφατα, υποδύθηκε έναν ιδιόρρυθμο επιστήμονα στο “Poor Things” του Γιώργου Λάνθιμου.

Έχει λάβει τέσσερις υποψηφιότητες για Όσκαρ – μία για καλύτερο ηθοποιό μετά την ερμηνεία του Βαν Γκογκ και τρεις για καλύτερο Β’ Ανδρικό ρόλο.

Στις ομιλίες τους, οι συνάδελφοί τους στο Χόλιγουντ Pedro Pascal και Patricia Arquette απέτισαν φόρο τιμής στη γενναιοδωρία και το ταλέντο του Dafoe, με τον Pascal να τον αποκαλεί “τον μεγαλύτερο Αμερικανό ηθοποιό στην εποχή μας”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη People Magazine (@people)

Στη συνέχεια, ο Dafoe αποκάλυψε το αστέρι στη Λεωφόρο, σε ανάμνηση της τεράστιας δουλειάς του που τον έχει δει να ενσαρκώνει τόσους διαφορετικούς χαρακτήρες.

Ο Willem Dafoe είχε πει για τα σαράντα χρόνια υποκριτικής: “Είμαι ένας πιστολέρο. Ένας νομάδας”
Όμως, έπειτα από περισσότερα από 40 χρόνια υποκριτικής, ο Dafoe δήλωσε στο CNN το 2020 ότι εξακολουθεί να αναζητά ποικιλία. “Πρέπει να βρεις τρόπους να ξυπνήσεις τον εαυτό σου και να βγεις από τη ρουτίνα. Αλλά δεν θεωρώ τον εαυτό μου ριψοκίνδυνο, απλώς έχω μια υγιή ανησυχία“, πρόσθεσε. “Αισθάνομαι υποχρεωμένος να προσπαθώ να το ανακατέψω”.

Keywords
Τυχαία Θέματα