Whtiney Houston: Η κολλητή της αποκαλύπτει ότι είχαν ερωτική σχέση

22:52 8/11/2019 - Πηγή: InStyle

Την αποκάλυψη πως κάποτε είχε σχέση με την Whitney Houston έκανε η Robyn Crawford μέσα από στο νέο της βιογραφικό βιβλίο «A Song For You: My Life with Whitney Houston».

Η Crawford -που ήταν στενή φίλη για χρόνια με τη τραγουδίστρια- δήλωσε σε συνέντευξη της στο NBC πως από τη πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν (την δεκαετία του 80) δέθηκαν αμέσως.

«Ήμασταν πολύ δεμένες, στις αρχές αυτής της φιλίας μας είχαμε και σωματική επαφή. Αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια του πρώτου καλοκαιριού που γνωριστήκαμε. Ήταν η πρώτη φόρα που ενώθηκαν τα χείλη μας. Δεν ήταν τίποτα σχεδιασμένο, απλά συνέβη και το αίσθημα ήταν υπέροχο. Λίγο μετά από αυτό κοιμηθήκαμε μαζί, και αυτή ήταν η βραδιά που αγγίξαμε η μια την άλλη και ήρθαμε πιο κοντά» δήλωσε.

View this post on Instagram

Robyn's book "A Song For You" is Avalible on Sale !!!

A post shared by Whitney Houston (@whitneyhouston101) on Nov 7, 2019 at 8:38am PST

Η ίδια στη συνέχεια αποκαλύπτει πως η Whitney αποφάσισε να λήξει τη σχέση τους όταν η καριέρα της βρισκόταν στο απόγειο της και υπέγραφε ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με τον Clive Davis και την Arista Records:

«Είπε πως δεν έπρεπε να έχουμε πια αυτή τη σχέση επειδή αυτό θα δυσκόλευε ακόμη περισσότερο το ταξίδι μας. Μου είπε πως αν οι άνθρωποι μαθαίνανε για μας, θα το χρησιμοποιούσαν εναντίον μας και πίσω στα 80s έτσι ήταν» πρόσθεσε.

Ένας άνθρωπος μάλιστα που ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος για τη στενή φιλία τους, ήταν η μητέρα της Whitney, Cissy Houston:

«Η Whitney μου είπε πως η μητέρα της της είχε πει ότι δεν φυσιολογικό δυο γυναίκες να έχουν έρθει τόσο κοντά, εμείς όμως είχαμε έρθει τόσο κοντά. Πότε δε βάλαμε ταμπέλες όπως gay ή λεσβία. Απλά ζούσαμε τις ζωές μας και μακάρι να είχε συνεχιστεί έτσι για πάντα» ολοκλήρωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα