Twiggy: Σπάνια κοινή εμφάνιση με τον επί 36 χρόνια σύζυγό της

23:03 22/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Twiggy και ο σύζυγός της Leigh Lawson έκαναν μια σπάνια κοινή εμφάνιση. Το ζευγάρι που είναι παντρεμένο εδώ και 36 χρόνια έδωσε το “παρών” στην έκθεση The Biba Story στο Μουσείο Μόδας και Κλωστοϋφαντουργίας την Πέμπτη.

Αυτό που ήταν εντυπωσιακό ήταν ότι η Twiggy και ο Lawson έδειχναν πιο ερωτευμένοι από ποτέ καθώς πόζαραν αγκαλιασμένοι για τον φωτογραφικό φακό. Η Twiggy – της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Lesley Lawson – έδειχνε κομψή με

ένα μαύρο παλτό, το οποίο φόρεσε με ένα κλασικό λευκό τοπ και παντελόνι.

Twiggy, 74, puts on a loved-up display with her husband of 36 years Leigh Lawson as they make a rare joint appearance at a fashion exhibition https://t.co/oZ8xMdatMf pic.twitter.com/4ExOjPtxmG

— Josiah Williams (@Josiah_FL) March 22, 2024

Συμπλήρωσε την κομψή εμφάνισή της με ένα ζευγάρι γυαλιά με μοβ φακούς. Επέλεξε ελάχιστο μακιγιάζ για την περίσταση χωρίς να χάνει τίποτα από τη λάμψη της.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης πέρυσι, η Twiggy πίστωσε την “τύχη” ως το μυστικό του μακροχρόνιου γάμου της με τον σύζυγό της Leigh. Η Twiggy παντρεύτηκε τον ηθοποιό το 1988, μετά τον θάνατο του πρώτου της συζύγου Michael Witney πέντε χρόνια νωρίτερα.

Twiggy, 74, puts on a loved-up display with her husband of 36 years Leigh Lawson as they make a rare joint appearance at a fashion exhibition https://t.co/MvYQ1ov4hq

Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) March 22, 2024

Η Twiggy δήλωσε στο τεύχος Σεπτεμβρίου του Good Housekeeping ότι λόγω των προηγούμενων εμπειριών τους με τον έρωτα, εκείνη και ο Leigh ήταν πάντα “λίγο πιο ήπιοι” με το ειδύλλιό τους. Είπε: “[Ο Leigh και εγώ] είμαστε μαζί εδώ και 38 χρόνια, κάτι που είναι τρομακτικό! Υποθέτω ότι η τύχη έχει μεγάλη σχέση με αυτό. Ποτέ δεν ξέρεις όταν γνωρίζεις κάποιον πώς θα εξελιχθούν όλα ή τι θα σου φέρει η ζωή. Έχουμε περάσει και οι δύο πράγματα που δεν πήγαν καλά για διάφορους λόγους και όταν έχεις αυτή την εμπειρία, είσαι λίγο πιο ήπιος όταν γνωρίζεις κάποιον άλλον”.

pic.twitter.com/yjdJbjOpgl

— ☆Giovanni Gasparo☆ (@giovannikcal) March 21, 2024

Η Twiggy θεωρείται ένα από τα πιο εμβληματικά supermodel στην ιστορία και έγινε γνωστή για πρώτη φορά τη δεκαετία του 1960 με τα διαπεραστικά μπλε μάτια της και τη λεπτεπίλεπτη όψη της.

Keywords
Τυχαία Θέματα