Danny DeVito-Arnold Schwarzenegger: Νέα συνεργασία 35 χρόνια μετά το “Twins”

21:30 22/3/2024 - Πηγή: InStyle

Τα αγαπημένα “δίδυμα” του κιηνματογράφου ετοιμάζονται για επική επανασύνδεση. Ο Danny DeVito επιβεβαίωσε ότι ένα νέο project βρίσκεται στα σκαριά με τον Arnold Schwarzenegger. Θα πρόκειται για μια συνεργασία που έρχεται 35 χρόνια μετά την ταινία Twins, μια από τις πιο αγαπημένες των ηθοποιών.

“Δουλεύουμε πάνω σε κάτι, σε ένα πρότζεκτ που θα κάνουμε μαζί, μια άλλη

ταινία”, δήλωσε ο 79χρονος DeVito στο CNN.

Για τον δεσμό του με τον σταρ, ο DeVito σημείωσε ότι η φιλία τους προϋπήρχε της κωμωδίας του 1988. “Ο Arnold και εγώ είμαστε καλοί φίλοι. Γνωριστήκαμε πολύ πριν από τo Twins, πριν από χρόνια“, είπε.

“Τα πάμε πολύ καλά”, πρόσθεσε ο DeVito, ο οποίος πρωταγωνίστησε επίσης με τον πρωταγωνιστή του Εξολοθρευτή στην κωμωδία Junior με την Emma Thompson το 1994.

This was hilarious!
One of the funniest moments at the #Oscars this year…
Arnold Schwarzenegger and Danny DeVito joking with #Batman Michael Keaton
‘I’ll see you after the Governors Ball, pal’ pic.twitter.com/hGqnHwHfTP

— Clara (@MadeInCanada_eh) March 21, 2024

O σταρ άφησε να εννοηθεί μια πιθανή επανασύνδεση με τον Schwarzenegger σε συνέντευξη στο GQ τον Νοέμβριο για πρώτη φορά. Αναφερόμενος στη θητεία του πολιτικού στην ηγεσία της Καλιφόρνιας από το 2003 έως το 2011, ο DeVito αστειεύτηκε: “Χάσαμε το Twins 2, επειδή έγινε κυβερνήτης – το οποίο, θα έπρεπε να είχε κάνει το Twins 2 αντί να γίνει κυβερνήτης”.

Αν και η συνέχεια του Twins φημολογείται εδώ και χρόνια, ο DeVito διευκρίνισε ότι αυτό πάνω στο οποίο μπορεί να δουλέψουν αυτός και ο Schwarzenegger αφορά “απλά δύο φίλους, δύο τύπους”. “Συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον με πολλούς τρόπους”, συνέχισε ο DeVito, αστειευόμενος: “Εγώ είμαι πολύ πιο δυνατός από εκείνον.”

Ο DeVito έπαιξε τον διάσημο εχθρό του Batman, τον Πιγκουίνο, στην ταινία “Batman Returns” του 1992, ενώ ο Schwarzenegger έπαιξε τον κακοποιό Mr. Freeze στην ταινία “Batman & Robin” του 1997. Επίσης, οι δυο τους συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία “Junior” το 1994.

Keywords
Τυχαία Θέματα