Travis Kelce: Μιλά πρώτη φορά μετά το ραντεβού με την Taylor Swift

11:05 27/9/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Travis Kelce τάραξε τα νερά και εκτός γηπέδων, αφού ο σταρ των Kansas City Chiefs βγήκε ραντεβού με την Taylor Swift.

Για την ακρίβεια, ήταν εκείνος που την προσκάλεσε στο γήπεδο αφού οι φήμες για ειδύλλιο ανάμεσά τους κυλοφορούσαν εδώ και εβδομάδες. Η Taylor αποδέχθηκε την πρόσκληση και την Κυριακή

βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Kelce μαζί με τη μητέρα του. Μετά το τέλος του αγώνα οι δυο τους έφυγαν μαζί ξεσηκώνοντας θύελλα ανάμεσα στους θαυμαστές τους. Λέγεται μάλιστα ότι η popstar έκλεισε ολόκληρο εστιατόριο για το ραντεβού τους για να διατηρήσει την ιδιωτικότητά τους.

New Episode. TOMORROW.

Subscribe: https://t.co/gJc5Ln8cUZ pic.twitter.com/P6Qy4xFATB

— New Heights (@newheightshow) September 27, 2023

Αυτήν τη φορά, ο Travis Kelce μίλησε για πρώτη φορά μετά το ραντεβού του με την Taylor Swift το βράδυ της Κυριακής, λέγοντας στον αδελφό του Jason ότι η προσωπική του ζωή δεν είναι πλέον “τόσο προσωπική.”

Σε ένα teaser clip για το νέο επεισόδιο του podcast “New Heights” του ίδιου και του αδελφού του Jason, που θα κυκλοφορήσει σήμερα, Τετάρτη, τα αδέλφια συζητούν για το φημολογούμενο νέο ειδύλλιο του δύο φορές πρωταθλητή του Super Bowl.

“Αποφεύγαμε αυτό το θέμα από σεβασμό για την προσωπική σου ζωή – τώρα πρέπει να μιλήσουμε γι’ αυτό“, δήλωσε ο Jason Kelce στο κλιπ των 21 δευτερολέπτων.

Fans think Travis Kelce gave Taylor Swift a subtle shout out before her appearance at his Kansas City Chiefs Game. pic.twitter.com/awSOUUGwXZ

— E! News (@enews) September 26, 2023

“Η προσωπική μου ζωή που δεν είναι και τόσο προσωπική“, αστειεύεται ο Travis Kelce, προσθέτοντας: “Το έκανα αυτό στον εαυτό μου Jason, το ξέρω αυτό.”

“Λοιπόν Trav, πώς αισθάνεσαι που η Taylor Swift σε έβαλε τελικά στον χάρτη;“, είπε ο 35χρονος σταρ των Philadelphia Eagles.

Το κλιπ στη συνέχεια τελειώνει με τον Travis να γελάει, με την ανακοίνωση ότι το πλήρες επεισόδιο θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα