Pava LaPere: H CEO εταιρείας τεχνολογίας βρέθηκε νεκρή στα 26 της – Ήταν στη λίστα Forbes 30 Under 30

09:56 27/9/2023 - Πηγή: InStyle

Νεκρή στο διαμέρισμά της στη Βαλτιμόρη βρέθηκε η 26χρονη CEO τεχνολογίας, Pava LaPere, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για ανθρωποκτονία.

Η αστυνομία της Βαλτιμόρης αναζητά έναν ύποπτο για τη δολοφονία της διευθύνουσας συμβούλου. Σε συνέντευξη Τύπου, η αστυνομία δήλωσε ότι εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον 32χρονο Jason Dean Billingsley σε σχέση με τον θάνατο της Pava LaPere, της 26χρονης ιδρύτριας και διευθύνουσας συμβούλου της

EcoMap Technologies.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pava Marie LaPere (@pavamarie)

Σε δήλωση από το αστυνομικό τμήμα της Βαλτιμόρης, που δημοσιεύει το People, ο Billingsley καταζητείται για φερόμενη δολοφονία πρώτου βαθμού.

“Το Τμήμα Ειδικών Ερευνών του BPD εργάζεται για να προσδιορίσει πιθανές συνδέσεις με τον Billingsley και άλλες υποθέσεις“, προστίθεται στην ανακοίνωση.

“Αυτό το άτομο θα σκοτώσει και θα βιάσει”, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο εκτελών χρέη αστυνομικού διευθυντή Richard Worley. “Θα κάνει ό,τι μπορεί για να προκαλέσει κακό.”

Η LaPere βρέθηκε νεκρή με σημάδια τραύματος από αμβλύ αντικείμενο στην πολυκατοικία της στο Mount Vernon τη Δευτέρα γύρω στις 11:30 π.μ., σύμφωνα με την αστυνομία. Η απόφοιτος του Πανεπιστημίου Johns Hopkins είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη πριν από τον θάνατό της, σύμφωνα με τις Aρχές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pava Marie LaPere (@pavamarie)

Η αστυνομία δήλωσε ότι δεν πιστεύει ότι ο Billingsley γνώριζε το θύμα. Οι ερευνητές δήλωσαν ότι λίγο πριν από την ανακάλυψη είχε γίνει κλήση για εξαφάνιση.

Ο Billingsley είχε συλληφθεί το 2013, το 2011 και το 2009 για πολλαπλές κατηγορίες, μεταξύ των οποίων “σεξουαλικά αδικήματα, κατηγορίες για επίθεση 2ου βαθμού και ληστεία”, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας της Βαλτιμόρης.

Σύμφωνα με το LinkedIn της LaPere, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins και συμπεριλήφθηκε στη φετινή λίστα Forbes 30 Under 30 στην κατηγορία Social Impact, αλλά και στη λίστα 40 Under 40 της Βαλτιμόρης.

Η EcoMap εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία περιγράφει τη LaPere ως “βαθιά συμπονετική και αφοσιωμένη ηγέτιδα”. Η εταιρεία δήλωσε επίσης ότι “η κληρονομιά της θα συνεχίσει να ζει μέσα από το έργο που συνεχίζουμε να κάνουμε”.

Η Wendy Bolger, η ιδρυτική διευθύντρια του Simon Center on Innovation & Entrepreneurship στο Loyola University Maryland, δήλωσε ότι η LaPere υπηρέτησε στη νεοσύστατη συμβουλευτική επιτροπή του κέντρου.

“Ηγείτο πάντα με γνώμονα πρώτα τις αξίες και ήταν βαθιά αφοσιωμένη στη Βαλτιμόρη και στις υποσχέσεις της τεχνολογίας και της επιχειρηματικότητας για όλους”, ανέφερε η Bolger σε δήλωσή της.

Η UpSurge Baltimore, μια τοπική εταιρεία τεχνολογίας, περιέγραψε τη LaPere ως οραματιστή και ότι η κοινότητα έχασε ένα λαμπρό αστέρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα