Travis Barker: Συνελήφθη φανατική θαυμάστριά του – Εισέβαλε με το αυτοκίνητο στην περιφραγμένη γειτονιά του για να τον συναντήσει

10:46 24/4/2023 - Πηγή: InStyle

Χειροπέδες πέρασε η αστυνομία σε μια τρελαμένη θαυμάστρια του Travis Barker, συζύγου της Kourtney Kardashian, η οποία εισέβαλε με το αυτοκίνητο στην πύλη ασφαλείας της γειτονιάς του, θέλοντας να τον συναντήσει, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπός του στο Page Six.

Η ύποπτη συνελήφθη για παράνομη είσοδο. Σύμφωνα με το TMZ, το οποίο μετέδωσε πρώτο την είδηση, η γυναίκα έκανε πολλές προσπάθειες να αποκτήσει πρόσβαση στην περιφραγμένη κοινότητα του ντράμερ των Blink-182 στο Λος

Άντζελες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη travisbarker (@travisbarker)

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, προσπάθησε τουλάχιστον τέσσερις φορές να προσεγγίσει το σπίτι του, ισχυριζόμενη ότι την είχε προσκαλέσει να τον επισκεφθεί, μέσω των social media, αλλά κάθε φορά την έδιωχναν.

Η γυναίκα τελικά πήρε την κατάσταση στα χέρια της και εισέβαλε με το όχημά της μέσα από την πύλη, ανέφερε το TMZ. Η ιδιωτική ομάδα ασφαλείας του Barker ανέκοψε την ξέφρενη πορεία της και η γυναίκα κρατήθηκε μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικές Αρχές.

Ο μουσικός δεν βρισκόταν στο σπίτι την ώρα του περιστατικού, καθώς επέστρεφε από την πρόβα με το συγκρότημά του για την επερχόμενη συναυλία τους στο Coachella, για το δεύτερο Σαββατοκύριακο του φεστιβάλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα