Τα looks της εβδομάδας- 7 δημιουργικά σύνολα που θα σας λύσουν τα χέρια

21:32 23/4/2023 - Πηγή: InStyle

Ακόμα μια εβδομάδα βρίσκεται προ το πυλών κι ενώ ετοιμάζουμε mood και ηθικό για να επιστρέψουμε δυναμικά στη δουλειά, φτιάχνουμε και τα απαραίτητα συνολάκια μας γιατί το στιλ οφείλει να μας ακολουθεί σε κάθε περίσταση. Outfits με office χροιά, ευκολοφόρετα looks που δεν υπολείπονται σε δημιουργικότητα, ρούχα που βρίσκονται ήδη στην ντουλάπα μας δημιουργούν ενδιαφέροντες συνδυασμούς που κάνουν στο πέρασμα τους τα κεφάλια να γυρίσουν. Και κάπως έτσι το street style

αποκτά άποψη και δυναμισμό.

Δευτέρα με patchwork

Για λίγο ακόμα ο καιρός θεωρείται κατάλληλος για ελαφριά πανωφόρια και τι πιο casual chic να τα συνοδεύσετε με ένα ζευγάρι φίνα σανδάλια κι ένα cool τζιν παντελόνι. Έξτρα ενδιαφέρον θα προσθέσει το patchwork print στο σύνολο, το οποίο αυτή τη στιγμή θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες τάσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zina Charkoplia (@zinafashionvibe)

Τρίτη με φόρμα εργασίας

Γιατί την πιο μελαγχολική μέρα της εβδομάδας χρειαζόμαστε ένα outfit που να μας δίνει δύναμη. Οι ολόσωμες φόρμες εκτός από χρηστικές θεωρούνται και εξαιρετικά στιλάτες, πράγμα που φαίνεται ξεκάθαρα στο street style.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Street Style Point (@streetstylepoint)

Τετάρτη με χρώμα

Έτσι για να μας ανεβεί λίγο το κέφι. Ακόμα κι αν λατρεύετε το μαύρο (πόσο σας καταλαβαίνουμε) καλό είναι να προσθέτετε στα looks σας έντονα χρώματα με άποψη και χαρακτήρα. Δεν θα το πιστέψετε πόσο θετικά θα λειτουργήσει στην ψυχολογία σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fer Millán Delaroière (@fermillan)

Πέμπτη εμπνευσμένη από το Y2K

Η πιο επίκαιρη και hot τάση αυτή τη στιγμή θεωρείται η συγκεκριμένη με τις pop αναφορές και τα αμφιλεγόμενα κομμάτια να διχάζουν τους φανατικούς της μόδας. Ωστόσο, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το ότι ο χαμηλός καβάλος είναι πλέον και ο μόνος που πρωταγωνιστεί στην καθημερινότητα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aleali (uh•lay•lee) (@alealimay)

Παρασκευή με double denim

Διπλό, τριπλό και δεκαπλό denim, γιατί το τζιν κάνει θραύση και φοριέται σε κάθε του εκδοχή. Από ρούχα και παπούτσια μέχρι και σε ιδιαίτερα αξεσουάρ όπως τα 3D λουλούδια θα το δείτε να πρωτοστατεί με το μπλε χρώμα να βάφει με δυναμισμό την πολυάσχολη καθημερινότητα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SOFIA RESING (@sofiaresing)

Σάββατο με διαφάνειες

Θέλουμε να δείχνουμε λιγάκι πιο σέξι τη συγκεκριμένη μέρα και τι πιο στιλάτο από ένα look γεμάτο διαφάνειες που παίζει με τα layers. Άραγε πόσες από αυτές είναι αρκετές για να κρύψουν αυτό που κρύβεται από κάτω;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fer Millán Delaroière (@fermillan)

Διάφανα Τοπ: Έτσι θα τα φορέσουμε στην καθημερινότητα για να δείχνουν chicΚυριακή με διάθεση κροσέ

Κροσέ και γήινες αποχρώσεις που θα κλείσουν μια έντονη εβδομάδα γαλήνια και αρμονικά. Τα σετάκια σε λεπτό πλεκτό κάνουν ιδιαίτερη εντύπωση, ενώ παράλληλα μας μεταφέρουν έστω και νοητά στον πιο αγαπημένο μας καλοκαιρινό προορισμό. Τις εσπαντρίγιες σας μην ξεχάσετε!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα