Η Gwyneth Paltrow μας… ταξιδεύει με tips ευεξίας

12:09 7/6/2021 - Πηγή: InStyle

Πέρα από βραβευμένη ηθοποιός – αν και έχει δηλώσει πως δε θέλει να ασχοληθεί πια με την υποκριτική – είναι και οπαδός της υγιεινής διατροφής. Η Gwyneth Paltrow ανέλαβε πρόσφατα τη θέση της συμβούλου ευζωίας στην εταιρεία κρουαζιέρων Celebrity Cruises και πιο συγκεκριμένα στο καινούργιο υπερπολυτελές πλοίο της Celebrity Beyond, ένα σκάφος με όλες τις ανέσεις.

«Είμαι

πάντα πιο χαρούμενη μέσα ή πάνω στη θάλασσα! Το 2022 η ομάδα μου και εγώ θα ενταχθούμε στην Celebrity Cruises στο νέο τους πλοίο, Celebrity Beyond. Θα είμαι πίσω από τα… παρασκήνια, ως νέα σύμβουλος ευζωίας», ανέφερε η star στο instagram. Η πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Celebrity Cruises, Lisa Lutoff-Perlo επιβεβαίωσε τη συνεργασία δίχως να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες.

View this post on Instagram

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Το πλήρες πρόγραμμα της Paltrow θα ονομάζεται Goop – από την ομώνυμη εταιρεία της με προϊόντα και θεραπείες wellness που δημιουργήσε το 2008 – και ευελπιστεί να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία ταξιδιού. Ο πρώτος απόπλους προγραμματίζεται για τις 27 Απριλίου του 2022 από το Southampton της Αγγλίας για ένα ταξίδι στην Δυτική Ευρώπη. Το πλοίο διαθέτει ειδικά σχεδιασμένες καμπίνες που θα βοηθούν τους πελάτες να χαλαρώνουν και να ανακτούν την εσωτερική τους γαλήνη και ισορροπία.

Επιπλέον υπάρχουν μεταξύ άλλων, 23 δωμάτια εξειδικευμένης θεραπείας, μια υπέρυθρη σάουνα, χαμάμ, αίθουσα ατμοθεραπείας και θεραπείας με διάφορα άλατα, πλήρως εξοπλισμένα γυμναστήρια, studios αισθητικής και ομορφιάς.

Ωστόσο η Gwyneth έχει επίσης να αναμετρηθεί και με άλλου είδους… κύματα. Καταναλωτής αγόρασε για $75 το κερί “This Smells Like My Vagina Candle” από την ιστοσελίδα της Goop και αφού το έκαψε για περίπου τρεις ώρες, το κερί εξερράγη. Σύμφωνα με τη μήνυση, το κερί δεν ήταν κοντά σε ηλεκτρικό ρεύμα. «Είμαστε σίγουροι για τις μάρκες που εκπροσωπούμε και την ασφάλεια των προϊόντων που πουλάμε. Η μήνυση είναι αβάσιμη», ανέφερε εκπρόσωπος τύπου της Goop. Η συνέχεια στα δικαστήρια.

Επιπλέον το υποκατάστημα της Goop στο Ηνωμένο Βασίλειο, υπέστη λόγω της πανδημίας τεράστιες απώλειες και δεν θα ανοίξει ξανά. Η Gwyneth ωστόσο δεν πτοείται και ήδη ανακοίνωσε και νέα συνεργασία με την εταιρεία Rent The Runway με ρούχα σε… ενοικίαση. Go girl!

View this post on Instagram

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Keywords
Τυχαία Θέματα