The C Edition x Salt & Pepper Jeans: η νέα συνεργασία δύο αγαπημένων ελληνικών brands

11:23 7/5/2021 - Πηγή: InStyle

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια η ελληνική μόδα πως έχει εξελιχθεί δυναμικά με νέους δημιουργούς και brands να παρουσιάζουν πολύ ενδιαφέρουσες συλλογές. Δύο, λοιπόν, από τις αγαπημένες μας ελληνικές εταιρείες, “The C Edition” και το denim brand “Salt & Pepper” από την Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσαν τη νέα τους συνεργασία για την άνοιξη/καλοκαίρι 2021.

Stella McCartney:

ο Paul McCartney ποζάρει για τη νέα της συνεργασία με την GreenPeace

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TheCedition.com (@thecedition_official)

Πρόκειται για μία capsule σειρά που περιλαμβάνει δύο bodysuits σε τρία χρώματα, λευκό, μαύρο και nude, “γιατί ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να φορέσεις το κορμάκι σου από ένα ψηλόμεσο denim παντελόνι”, όπως αναφέρουν και οι ίδιοι οι δημιουργοί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salt & Pepper Jeans (@saltandpepperjeans)


Κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, με εφαρμογή που κολακεύει όλους τους σωματότυπους και εξαιρετική ποιότητα από βαμβάκι, θα γίνουν σίγουρα ένα από τα αγαπημένα μας items, αφού ένα κλασικό κορμάκι μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, δίνοντας έναν chic-yet sexy- χαρακτήρα σε κάθε outfit.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TheCedition.com (@thecedition_official)


Τα bodysuits με τα ονόματα Ioanna και Christina, κυκλοφορούν ήδη και μπορείτε να τα βρείτε ηλεκτρονικά και σε επιλεγμένα καταστήματα ανά την Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα