Taylor Swift: Το κρυφό μήνυμα αγάπης στον Travis Kelce μέσα από τους στίχους της

13:41 22/4/2024 - Πηγή: InStyle

Η Taylor Swift σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο με το νέο της άλμπουμ, The Tortured Poets Department, με το ποίο ρίχνει φαρμακερά βέλη σε πρώην της, όπως οι Joe Alwyn και Matty Healy, αναζωπυρώνει την κόντρα με την Kim Kardashian, ενώ στέλνει και κρυφό μήνυμα αγάπης στον σύντροφό της, Travis Kelce.

Επιβεβαιώνοντας τις υποψίες των θαυμαστών της, η Taylor έδωσε μια γλυκιά ένδειξη ότι

το κομμάτι “So High School” του “The Tortured Poets Department” αναφέρεται σ’ εκείνον. Στο βίντεο στίχων για το τρυφερό τραγούδι, η σουπερστάρ τονίζει στρατηγικά τα αρχικά της ίδιας και του αθλητή των Kansas City Chiefs στα 45 δευτερόλεπτα.

Τα λόγια στην οθόνη γράφουν σε εκείνο το σημείο: “Cheeks pink in the twinkling lights/ Tell me ’bout the first time you saw me”, με το “T” και το “K” στο twinkling και το “T” και το “S” στα φώτα να εμφανίζονται σε ροζ χρώμα, ενώ όλα τα υπόλοιπα γράμματα είναι λευκά. Η κίνηση αυτή ξετρέλανε τους θαυμαστές της, που έσπευσαν στο Χ να εκφράσουν τις εντυπώσεις τους. “TK AND TS HIGHLIGHTED IN PINK OMGDMSMDMSMD”, τόνισε ένας Swiftie, ενώ ένας άλλος συμπλήρωσε: “Είναι τόσο ερωτευμένη και είμαι εδώ γι’ αυτό”.

Ο Kelce, επίσης, φάνηκε στη συνέχεια να αφήνει ο ίδιος ένα υπονοούμενο ότι η Swift έγραψε το “So High School” γι’ αυτόν μέσω μιας ανάρτησης στο X για το podcast του, “New Heights”.

Those Papa Kelce impressions are just too good pic.twitter.com/up7hZu8KFu

— New Heights (@newheightshow) April 19, 2024

“Αυτές οι μιμήσεις του πατέρα ειναι τόσο καλές” έγραψε στη λεζάντα του βίντεο, ενώ η Taylor τραγουδά “I feel like laughin’ in the middle of practice / To that impression you did of your dad again.””

Keywords
Τυχαία Θέματα