Taylor Swift: Γιατί αρνήθηκε να τραγουδήσει στη στέψη του Βασιλιά Καρόλου;

10:35 2/12/2023 - Πηγή: InStyle

‘Ολο και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας έρχονται στην επιφάνεια, μετά την κυκλοφορία του βιβλίου “Εndgame”.

Σύμφωνα με το βιβλίο και τον συγγραφέα του, Omid Scobie, o βασιλιάς Κάρολος Γ’ είχε μια λίστα με καλλιτέχνες που αρνήθηκαν να εμφανιστούν στην πολυαναμενόμενη τελετή στέψης του.

Γιατί αρνήθηκε η Taylor Swift να τραγουδήσει στη στέψη του Βασιλιά Καρόλου;

Μία από αυτές τις τραγουδίστριες είναι η Taylor Swift,

όπως αποκαλύπτει στο νέο του βιβλίο ο βασιλικός συντάκτης Omid Scobie. Αν και ο λόγος που η νικήτρια Grammy επέλεξε να μην εμφανιστεί στην τελετή στέψης, παραμένει ένα ερωτηματικό, οι συγκεκριμένες ημερομηνίες ήταν κατά τη διάρκεια της περιοδείας της. Εκείνη την εποχή, η pop star έκανε τρεις συναυλίες στο Νάσβιλ του Τενεσί. Η Swift βρισκόταν στη μέση της περιοδείας της “The Eras”. Είναι πιθανό να θεώρησε ότι η συμμετοχή της στη στέψη θα ήταν πολύ απαιτητική για το πρόγραμμά της.

Πολλοί καλλιτέχνες αρνήθηκαν να τραγουδήσουν στη στέψη του Βασιλιά Καρόλου

Ο συγγραφέας σημειώνει επίσης στο βιβλίο του, ότι ήταν «πρόκληση» να εξασφαλιστεί ένας μεγάλος καλλιτέχνης για τη στέψη. Πολλοί άλλοι καλλιτέχνες αρνήθηκαν την πρόσκληση και το αίτημα να εμφανιστούν. Μερικοί από τους άλλους φέρεται να τους ζητήθηκε να τραγουδήσουν στην τελετή ήταν ο Harry Styles, η Adele, o Robbie Williams και άλλοι.

Το βιβλίο του Scobie, “Endgame: Inside the Royal Family”, ισχυρίζεται ότι η απόφαση του Swift να αρνηθεί την πρόσκληση αντιμετωπίστηκε με απογοήτευση από ορισμένους αξιωματούχους του παλατιού. Μάλιστα, ήλπιζαν να προσελκύσουν ένα νεότερο κοινό στη στέψη.

Ωστόσο, κάποιοι άλλοι από την ομάδα του Βασιλιά, κατάλαβαν την απόφαση της Swift. Δεδομένου του πολυάσχολου προγράμματός της και της επιθυμίας της να επικεντρωθεί στη δική της μουσική καριέρα, είχαν σχεδόν βέβαιο πώς θα αρνηθεί.

Πώς αντιμετώπισε το παλάτι την άρνηση της Taylor Swift;

Η επιτυχημένη μουσικός δεν σχολίασε ποτέ δημόσια την απόφασή της να αρνηθεί την πρόσκληση. Στο παρελθόν μίλησε με θαυμασμό για τη βασιλική οικογένεια. Σε μια συνέντευξή της το 2016, είπε: «Πιστεύω ότι είναι πολύ ωραίο που έχουμε μια βασιλική οικογένεια. Είναι σαν ένα κομμάτι της ιστορίας που είναι ακόμα ζωντανό και συμβαίνει σήμερα».

Το αν η απόφαση της να αρνηθεί την πρόσκληση θα έχει αντίκτυπο στη “σχέση” της με τη βασιλική οικογένεια θα φανεί στο μέλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα