Η Kate Hudson φορά μίνιμαλ γκρι κοστούμι σε βραδινό event και εμείς αντιγράφουμε το look για τις γιορτές

10:05 2/12/2023 - Πηγή: InStyle

Το γκρι αυστηρό κοστούμι, εμπνευσμένο από την ανδρική ντουλάπα, έχει κατακτήσει το bussiness στιλ. Έχει μια μόνιμη θέση στον χώρο της εργασίας λόγω της αυστηρότητάς του. Σίγουρα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μίνιμαλ σύνολα για τις πρωινές ώρες. Παρόλα αυτά, η Kate Hudson με την πιο πρόσφατη εμφάνισή της μας αλλάζει αυτή την αντίληψη. Μας δείχνει πώς μπορούμε να το υιοθετήσουμε και το βράδυ, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό στιλιστικό αποτέλεσμα.

Το power
dressing της Kate Hudson

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης “2023 WIF Max Mara Face of the Future Award Recipient” στο Λος Άντζελες, η ηθοποιός εντυπωσίασε φορώντας ένα σκούρο γκρι κοστούμι. Το oversized σακάκι ταίριαξε με μια επίσης φαρδιά γκρι παντελόνα. Αυτό που έκανε τη διαφορά ήταν το μικροσκοπικό μαύρο bandeau top που φορούσε από μέσα αποκαλύπτοντας την αψεγάδιαστη επιδερμίδας της. Τα μαύρα stilettos, η τσάντα-φάκελος και τα διαμαντένια σκουλαρίκια ολοκλήρωναν το εντυπωσιακό σύνολό της, διδάσκοντας σε κάθε γυναίκα πώς να φορέσει το αυστηρό γκρι κοστούμι με τρόπο λαμπερό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Jared (@justjared)

Μια τέλεια επιλογή για τις γιορτές: Η μίνιμαλ οδός

Αυτή η τολμηρή επιλογή της Kate Hudson αποδεικνύει πως τα γκρι αυστηρά κοστούμια δεν πρέπει να περιορίζονται στον χώρο της εργασίας. Είναι μια εκπληκτική ιδέα για τις γιορτές, αποτελώντας μίνιμαλ εναλλακτική στα συνηθισμένα φορέματα και τις πολυφορεμένες παγιέτες. Μια ωραία ιδέα θα ήταν να το φορέσετε και χωρίς τοπ από μέσα, με κουμπωμένο σακάκι και ένα έντονο κόκκινο κραγιόν. Ας ακολουθήσουμε το παράδειγμα της ηθοποιού και ας επιλέξουμε τον δρόμο της κομψότητας. Έτσι, για την αλλαγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα