Tallulah Willis: Η κόρη του Bruce Willis δείχνει το πριν και το μετά της διατροφικής διαταραχής της

14:38 24/8/2023 - Πηγή: InStyle

Η Tallulah Willis είναι απόλυτα ειλικρινής για το πώς έχει αλλάξει το σώμα της καθώς αναρρώνει έπειτα από θεραπεία για διατροφική διαταραχή.
Η μικρότερη κόρη του Bruce Willis και της Demi Moore μοιράστηκε φωτογραφίες του σώματός της με το πριν και το μετά, με μια προειδοποίηση προς τους θαυμαστές ότι μία από τις φωτογραφίες είναι «εικόνα πριν από την ανάκαμψη».

«Την αγαπώ. Και την αγαπώ και βλέπω πόσο

θαρραλέα είναι», έγραψε η 29χρονη στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram.

Στο καρουσέλ των φωτογραφιών, η ηθοποιός του «Whole Ten Yards» μοιράστηκε μια παλαιότερη φωτογραφία της στην οποία φορά ένα crop top πουλόβερ και εσώρουχα.

Δημοσίευσε επίσης και ένα screenshot ανταλλαγής μηνυμάτων, στο οποίο έστειλε μια νεότερη φωτογραφία της σε μια ομαδική συνομιλία. «Κοιτάξτε το υγιές σώμα μου!!!!» έγραφε το μήνυμα, στο οποίο η μεγαλύτερη αδερφή της Rumer Willis, απάντησε: «Είσαι όμορφη».

Οι followers της στα σχόλιά τους επαινούν τη νεαρή ηθοποιό για τη σκληρή δουλειά που έχει κάνει για να ξεπεράσει τη διατροφική διαταραχή. Η ηθοποιός του «Scarlet Letter» ήταν πάντα ανοιχτή για τους αγώνες που δίνει με την ανορεξία και τη σωματική δυσμορφία.

Το 2014, ομολόγησε ότι έπεσε στα 45 κιλά εξαιτίας των ταμπλόιντ.

View this post on Instagram

A post shared by tallulah (@buuski)

Demi Moore: Στο πλευρό της κόρης της Tallulah Willis μετά το body-shaming

Keywords
Τυχαία Θέματα