Summer androgyne: 5 τρόποι για να πετύχετε το πιο stylish ανδρόγυνο look

08:28 25/5/2022 - Πηγή: InStyle

Κι όπως οι περισσότερες θα υπέθεταν, ανδρόγυνο δεν σημαίνει ανδρικό! Αντίθετα, είναι το look που συνδυάζει στοιχεία styling και των δύο φύλων, με τα κλασικά ανδρικά κομμάτια να πρωταγωνιστούν, φορεμένα ωστόσο από γυναίκες.

Το adrogyne look είναι καθαρό, αυστηρό, και simple. Είναι ιδανικό και για το καλοκαίρι και μπορεί εύκολα να προκύψει μέσα από basic, διαχρονικά items, τα οποία όλες μας έχουμε ήδη στην ντουλάπα. Ο μίνιμαλ αέρας

του μας συνεπαίρνει κι εμείς δηλώνουμε fans του συγκεκριμένου στιλ.

@charlotteemilysanders

Tank tops και φαρδιά jeans: ο πιο cool τρόπος για να δημιουργήσετε ένα casual ανδρόγυνο look είναι να βασιστείτε σε βασικά κομμάτια. Φέτος, τα λευκά φανελάκια αποτελούν ένα από τα πιο ποθητά αντικείμενα και είναι ιδανικά για το συγκεκριμένο outfit. Τόσο απλά!

@darjabarannik

Πουκάμισα από ποπλίνα και κλασική αντρική ζώνη: ένας συνδυασμός που δεν χάνει πότε. Μάλιστα, μπορείτε να συνδυάσετε το αυστηρό look με πιο θηλυκά κομμάτια, όπως ένα ζευγάρι γόβες με χρώμα ή αξεσουάρ που να σπάνε την αυστηρότητα.  

@mariakragmann

Το κοστούμι αλλιώς: αντικαταστήστε το cigarette ίσιο παντελόνι με μία μάξι φούστα και θα έχετε στη στιγμή το απόλυτο androgyne look. Κι αν θέλετε να προσθέσετε λίγη ακόμα θηλυκότητα, μπορείτε να επιλέξετε ένα cropped blazer που αποτελεί και την πιο hot τάση της εποχής.

@rikkekrefting

Το κλασικό αντρικό κοστούμι: η πιο safe επιλογή για να δημιουργήσετε το look των αντιθέσεων είναι αυτή. Για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού ωστόσο, φορέστε γιλέκο και όχι σακάκι. Τέλειο ακόμα και για μια office εμφάνιση.  

@darjabarannik

Total set σε χυτή γραμμή: και μάλιστα σε ασπρόμαυρο. Ένα ιδανικό androgyne look απαιτεί ουδέτερα χρώματα, ίσιες γραμμές και αυστηρά κομμάτια που προσδίδουν κύρος. Αναμείξτε στοιχεία σαν αυτά σε ένα outfit και θα έχετε το πιο κομψό σύνολο του καλοκαιριού.

Keywords
Τυχαία Θέματα